4 moduri în care o casă construită în 2020 este diferită de o una construită în urmă cu 10 ani

834 0

Noile modele de locuințe se schimbă în mod constant pe baza ultimelor tendințe și a preferințelor cumpărătorilor. Ceea ce a fost ideal pentru cei care cumpărau case în anii ’50, nu mai este neapărat în trend la ceea ce ceea ce se caută în ziua de azi. Chiar și un deceniu poate face o diferența uriașă.

Vezi mai jos care este diferența între casele construite în acest an față de cele construite acum 10 ani. Această diferența te va ajută știi cum anume s-au schimbat construcțiile în ultimii ani, fie este vorba despre designul interior sau modul de construcțîi prin materiale de construcțîi precum țeavă pătrată, europrofile sau tablă.

Împrejurimile sunt esențiale

Locația este la fel de importantă pentru noii cumpărători de locuințe în 2020, așa cum a fost și în 2010. Cu toate acestea, ceea ce oferă locația pare fie mai important decât locația în sine. În plus, ulti dintre cumpărătorii actuali care intră pe piață locuințelor, doresc vizualizeze de la distanță, din confortul caselor lor. Locația fizică a locuinței este inferioară facilităților disponibile în jurul casei și a calitățîi casei în sine.

Cumpărătorii caută confort și facilități precum magazine de vânzare cu amănuntul mari, supermarketuri, restaurante, astfel încât construcția de case noi se adaptează pentru a răspunde acestei cerințe. În mod sigur, există construcțîi noi în orașele mari, unde din start există și diferite oportunități în apropiere.

Mai multă tehnologie

Tehnologia s-a îmbunătățit mult în ultimii 10 ani, inclusiv referitor la ceea ce este disponibil pentru casele noi. Accentul asupra eficienței energetice îi aduce pe constructori fie concentrați pe încorporarea celor mai noi tehnologii pentru îmbunătățirea funcționalitățîi casei, cum ar fi termostate inteligente și sisteme de control pentru locuințe.

Dar progresele tehnologice nu se opresc aici. În următorul deceniu, am putut construi noi locuințe cu tehnologie nouă, cum ar fi imprimarea 3D, care ar putea reduce dramatic costurile generale și timpul de transformare pentru o casă nouă.

Spațiu mai mare

Lipsa locuințelor de dimensiuni mari, în special în zonele de metrou cu costuri ridicate și foarte populate, îi poate determina pe unii creadă această este alegerea pentru majoritatea cumpărătorilor. Însă în realitate, dimensiunile noi ale locuinței au crescut în ultimii 10 ani.

În 2010, 59% din noile case unifamiliale erau mai mici de 2.400 de metri pătrați, conform datelor recensământului Statelor Unite. În plus, procentul de case noi care au fost mai mici de 1.800 de metri pătrați a scăzut cu 9% în ultimii zece ani.

Conform datelor din trimestrul al treilea din 2019 din începerea și finalizarea trimestrială a recensământului în funcție de scop și proiectare și analiză NAHB, metrajul pătrat mediu pentru o casă unifamilara construită în 2019 a fost de 2.511, cu 6% mai mare decât media pătratului din casele noi construite în 2010.

Mai multe dormitoare

Casele cu trei sau patru dormitoare au constituit în mod constant cea mai mare diviziune de case nou construite. Locuințele cu două dormitoare sau mai puțîn ori cu cinci dormitoare sau mai multe, au fost vândute în cele mai mici procente acum 10 ani.

Potrivit Asociației Naționale a Constructorilor de case și a datelor obținute din Sondajul de construcțîi al Biroului de recensământ din SUA (ȘOC), în ultimul deceniu s-a construit un procent mai mare de case cu patru și cinci dormitoare. Și deși a fluctuat în ultimii zece ani, locuințele cu două băi încă domină noile tendințe de construcție.

Construcția de case noi în 2020

În timp ce locuințele au devenit mai mari, am putea observă această tendința inversă în următorul deceniu pentru a satisface nevoia și cererea de locuințe accesibile. Probabil constructorii vor trece la construcția de mai multe locuințe cu dimensiuni mai mici și cu costuri mai mici, ceea ce se concentrează pe funcționalitate și eficientă.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *