Record obținut de Constantin RĂDULESCU, în mandatul de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea

21 0

Comandat de Partidul Social Democrat.

Executat de Asociația In Media Veritas.

Cod unic de identificare AEP 21200019

330 km de drumuri județene modernizate sau în curs de modernizare

 În perioada 2016-2020, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a reușit o performanță, fără precedent de la înființarea Consiliului Județean, în ceea ce privește kilometrii de drumuri județene reabilitate într-un singur mandat. Aproximativ 330 km de drumuri județene sunt în curs de modernizare sau modernizați, din bani europeni, fonduri guvernamentale și bugetul propriu. În cei patru ani, peste 142 de milioane euro au fost investite în drumurile județene.

Pentru următorul mandat, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean, Constantin Rădulescu, și-a propus reabilitarea întregii rețele de drumuri din județul Vâlcea.

Mi-am dorit ca vâlcenii să aibă drumuri bune și sigure și le-am promis că, în primul meu mandat de președinte al Consiliului Județean Vâlcea, voi reabilita 200 de kilometri din rețeaua de drumuri județene. Mi-am respectat angajamentul, fiindcă, la acest moment, avem aproximativ 330 km de drum modernizați sau în curs de modernizare, ceea ce reprezintă peste o treime din întreaga rețea de drumuri județene.

 În viitorul mandat, obiectivul meu este modernizarea întregii rețele de drumuri județene, astfel încât, pe toate drumurile aflate în administrarea Consiliului Județean Vâlcea, să se circule în condiții optime și în deplină siguranță.Constantin Rădulescu, Candidat PSD pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Vâlcea.

Articole asemănătoare

Cum asfaltează firmele de casă prin (p)Rădulescu

Postat de - 1 mai, 2020 0
FacebookTwitterZilele trecute, ca în nota obişnuită, corpul hruşciovian (https://ro.wikipedia.org/wiki/Nikita_Sergheevici_Hru%C8%99ciov#/media/Fi%C8%99ier:Bundesarchiv_Bild_183-B0628-0015-035,_Nikita_S._Chruschtschow.jpg) ne-a anunţat « sistematic » în mass-media despre stadiul lucrărilor la drumurile judeţene…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *