Peste 1,2 milioane euro, pentru dotarea Bibliotecii Județene Antim Ivireanul și alte 34 de biblioteci din județ

120 0

În ședința extraordinară de astăzi, am aprobat proiectul „Bibliotecile vâlcene, noi hub-uri de dezvoltare a competențelor digitale”, pe care urmează să-l depunem în vederea finanțării prin PNRR.

Proiectul vizează dotarea cu echipamente informatice și/sau mobilier a Bibliotecii Județene Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea și a altor 34 de biblioteci din județ, reprezentate de UAT-urile care le administrează.

Investițiile care se vor realiza prin proiect sunt:
 pentru 4 biblioteci (Biblioteca Județeană Antim Ivireanul, bibliotecile comunale din Dăești, Bunești și Gușoeni) se vor efectua lucrări de renovare și dotare cu echipamente informatice și tehnice;

 celelalte 31 de biblioteci vor fi dotate cu echipamente informatice performante.

Valoarea totală a cheltuielilor cu implementarea proiectului este de 6.140.593,66 lei (cu TVA). UAT– Județul Vâlcea va finanța din bugetul propriu sumele reprezentând cheltuieli neeligibile.

Săptămâna aceasta, proiectul urmează a fi depus la Autoritatea pentru Digitalizarea României, în scopul obținerii finanțării prin PNRR, durată estimată de implementare a proiectului fiind de 36 luni.

Articole asemănătoare

Ne mândrim cu ei!

Postat de - 11 mai, 2023 0
FacebookTwitterINFINITRONICS, un nou concurs internațional! M-am bucurat să revăd astăzi echipa de robotică Infinitronics de la Colegiul Național „Mircea cel…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *