Oameni buni…Episodul 21

126 0
Ne aflăm, dragii mei, la doar câteva ore înainte de a primi Sfânta Lumină a Învierii.
În Vinerea Mare, după ce am terminat cu treburile zilnice, m-am odihnit puțin, iar seara am mers la Denia Prohodului Domnului.
Onorat și cu bucurie am primit mesaje de la mai mulți prieteni preoți să merg în bisericile unde dumnealor oficiază slujbe.
Mi-am dorit tare mult să particip la slujba Prohodului și am fost, dragi prieteni, nu doar la o biserică, ci la patru biserici, două în oraș și două la țară.
Nu le voi nominaliza. Ceea ce vreau să remarc este starea de spirit întâlnită în aceste lăcașuri sfinte, în care am participat la slujbă.
Sufletul meu s-a bucurat enorm văzând pregătirea și dăruirea cu care Prea Cucernicii Părinți au oficiat slujba din Vinerea Mare. M-am bucurat însă foarte mult să văd la slujbă atât oameni maturi, seniori, pensionari, oameni bătrâni, așa cum se spune pe la noi, la țară. Dar am văzut și oameni de vârsta a doua și, îmbucurător pentru mine, foarte mulți tineri, dar și copii.
Vâlcenii pe care i-am întâlnit în Vinerea Mare în Sfânta Biserică au participat la slujbă cu pioșenie și starea pe care mi-au transmis-o a fost una excepțională.
Am întâlnit rude, prieteni, cunoștințe, oameni cu care colaborez în activitatea mea de zi cu zi, dar și oameni alături de care am crescut în cartierul Ostroveni sau din zona în care locuiesc în prezent, într-un cuvânt: am întâlnit oameni buni și frumoși.
Să ne rugăm Lui Dumnezeu, ca odată cu primirea Sfintei Lumini a Învierii Fiului Său, Iisus Hristos, să primim și puterea de a privi cu mai multă încredere în viitor.
Vă doresc zile frumoase, cu liniște și sa Îl primiți pe Dumnezeu cu toată dragostea în casele și în inimile dumneavoastră!

Articole asemănătoare

Marți, 7 februarie, m-am întâlnit la Consiliul Județean Vâlcea cu reprezentanții MAPA INSAAT VE TICARET A.S. și ai CENGIZ INSAAT SANAYI VE TICARET A.S., constructorii care vor realiza lucrările Secțiunii 2 Boița – Cornetu a autostrăzii Sibiu-Pitești. Am discutat despre comandamentele lunare pe care le vom face împreună, începând din luna martie, despre avizele și autorizările pe care aceștia sunt pe cale să le obțină, precum și despre sprijinul legal permanent pe care am fost și sunt pregătit să îl ofer, din punct de vedere instituțional. De asemenea, am vorbit despre cutremurul devastator care a luat mii de vieți în țara lor și a lăsat fără adăpost zeci de mii de oameni și mi-am exprimat compasiunea față de poporul turc, care trece prin momente extrem de grele. Le-am transmis condoleanțele mele pentru suferințele pricinuite de această dramă și mă rog să treacă cu bine peste această grea încercare a vieții. Suntem alături de ei, de reprezentanții grupului industrial Coskunoz (care investeşte în construcţia unei fabrici la Drăgăşani), precum și de toți investitorii turci din județul Vâlcea și din România. ♦️În cursul zilei de astăzi mă voi deplasa la București, unde voi fi și mâine, pentru mai multe întâlniri la nivel guvernamental, în vederea rezolvării unor probleme importante pentru județul nostru. Voi reveni cu detalii! O zi bună vă doresc!

Postat de - 8 februarie, 2023 0
FacebookTwitter Marți, 7 februarie, m-am întâlnit la Consiliul Județean Vâlcea cu reprezentanții MAPA INSAAT VE TICARET A.S. și ai CENGIZ…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *