Construim, la Slătioara, Centru rezidențial modern – reper național!

253 0

Protecția socială este prioritară pentru noi și, tocmai de aceea, investim fonduri importante din bugetul județului în acest domeniu.

Printre investițiile pe care le-am anunțat și pe care le avem în curs de implementare se află și extinderea capacității de cazare a Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități de la Slătioara.

În vederea asigurării unui număr mai mare de locuri pentru potențialii beneficiari din zona Horezu și nu numai, extindem capacitatea centrului existent cu încă 40 de locuri, prin construirea unei clădiri cu două etaje destinată îngrijirii pacienților.

Vom avea aici 20 de dormitoare, bucătărie cu sală de mese, spălătorie, cabinete medicale și birouri administrative.
De asemenea, pentru desfășurarea activităților zilnice, prin proiect, vom mai construi un alt corp de clădire cu subsol și parter.

Avem și primele imagini cu acest proiect care urmează să se realizeze la Slătioara, unde funcționează deja Centrul de îngrijire și asistență, în care beneficiază de asistență medicală, recuperare și reabilitare 12 persoane.

Investiția are termen de proiectare și execuție 24 de luni și are o valoare de peste 11 milioane lei.

În acest moment, ne aflăm în faza de proiectare și de obținere a avizelor necesare.

Prin această investiție, vom putea oferi adulților cărora nu li se pot asigura nevoile în familie posibilitatea de a fi îngrijiți așa cum trebuie într-un centru modern, dotat la standarde înalte.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *