Ne mândrim cu ei!

428 0

INFINITRONICS, un nou concurs internațional!

M-am bucurat să revăd astăzi echipa de robotică Infinitronics de la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, pe acești tineri deștepți și frumoși, care ne-au făcut mândri prin ultima performanță obținută: titlul de vicecampion național, în cadrul competiției First Lego League Challenge.

La propunerea mea, Consiliul Județean Vâlcea a aprobat acordarea unor stimulente financiare, în valoare totală de 30.000 lei/brut, bani pe care i-au primit astăzi cei 12 membri ai echipei.

Gestul nostru este unul de apreciere și în semn de respect pentru munca depusă și pentru performanțele obținute de acești tineri vâlceni talentați.

Fiindcă peste câteva zile echipa de robotică va participa la etapa internațională, ce se va desfășura în Maroc, le-am urat mult succes și îi așteptăm să se întoarcă acasă cu noi premii.

Articole asemănătoare

Înca un Prim-ministru vâlcean.

Postat de - 27 februarie, 2020 0
FacebookTwitterPreședintele României Klaus Iohannis l-a desemnat Prim-ministru pe Florin Cîțu, al treilea vâlcean ajuns în această onorabilă funcție, după  Radu…

Festival peste reguli

Postat de - 4 septembrie, 2020 0
FacebookTwitterCredeați că nu există distracție și în pandemie? Ei bine, brezoienii au reușit să arate contrariul. În ciuda restricțiilor stricte,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *