După cifra zilei de ieri, 4,6 MILIOANE EURO, cifra zilei de azi este 2,8 MILIOANE EURO, pentru județul Vâlcea!

146 0

După ce ieri am semnat un contract de 4,6 milioane euro, pentru centrele de colectare prin aport voluntar din comunele Popești, Cernișoara, Pesceana, Drăgoești și Stoilești, astăzi, am încheiat încă un contract, în valoare de 2,8 milioane euro, și pentru Vaideeni și Berislăvești.

Acesta este al doilea din cele trei contracte de finanțare a unui proiect, în valoare totală de cca 12 milioane euro, prin care vor fi realizate 12 centre de colectare prin aport voluntar (CAV-uri) pentru depozitarea selectivă a deșeurilor în județul Vâlcea.

Prin proiect, în fiecare comună, se va realiza infrastructura necesară colectării unor categorii de deșeuri, care nu pot fi preluate direct de la cetățeni, respectiv: deșeuri voluminoase, textile, mobilier, anvelope, echipamente electrice și electronice/baterii uzate, deșeuri de grădină sau din construcții și demolări.

Implementarea acestui proiect înseamnă un pas înainte pentru ceea ce înseamnă gestionarea eficientă a deșeurilor la nivelul județului nostru și pentru atingerea obiectivului nostru, acela de a deveni un județ și mai curat.

Articole asemănătoare

Contract de finanțare semnat!

Postat de - 21 iunie, 2023 0
FacebookTwitterModernizăm mini-centura ocolitoare a Râmnicului – DJ 703 L! Am semnat astăzi, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *