A călătorit două zile pentru o cursă!

67 0
Pasiunea pentru sport presupune și sacrificii, iar unul dintre juniorii campioni ai automobilismului românesc știe foarte bine ce înseamnă acest lucru.
La 14 ani, David, băiatul titratului pilot de raliuri Daniel Ungur, a călătorit două zile, 1000 de kilometri, pentru a se da cu mașina pe un circuit de lângă București.
 
La 14 ani, David Ungur, fiul pilotului Daniel Ungur, a moștenit pasiunea pentru mașini chiar de la tatăl său.
“Cum am fost cu el la raliuri, a început să îmi placă și pentru că tata este instructor auto, mă ajută să învăț cât mai mult cum este să fii pilot. Mă simt foarte fericit că am oportunitatea aceasta, este o oportunitatea foarte bună pentru un copil de vârsta mea” –David Ungur, pilot în Campionatul de Slalom Paralel.
 
Pentru a fi la startul cursei de la Ciolpani, David, aflat în primii zece piloți la clasa sa,  a “rezistat” în mașina tatălui două zile, atât cât a călătorit ca să ajungă la etapa de Slalom Paralel.
“Eu zic că acesta este cel mai obositor lucru, drumul” – David Ungur, pilot în Campionatul de Slalom Paralel.
 
Pe lângă slalom paralel, David mai face alte două sporturi.
„Ca să practici un sport trebuie să faci un sport de performanță pentru că te ajută, în mașină este cald, trebuie să depui efort, mâinile pe volan, trebuie să schimbi vitezele” – David Ungur, pilot în Campionatul de Slalom Paralel.
Puștiul este elev în clasa a VI-a la o școală din Cluj.
“Învăț la o școală cu predare în limba germană. Este fain, de aceea am decis să vin la această școală și nu regret” – David Ungur, pilot în Campionatul de Slalom Paralel. 
 
Pentru David, slalomul paralel este doar începutul de drum în motorsport!
“Eu vreau să ajung în campionatul de raliuri, să devin cunoscut, unul dintre cei mai buni piloți” —David Ungur, pilot în Campionatul de Slalom Paralel.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *