Doi jucători de la Chimia şi unul de la Stejarul vor îmbrăca tricoul echipei FC Vlădeşti

148 0

FC Vlădeşti este pregătită pentru un nou sezon în Liga a V-a. În această vară s-au produs câteva schimbări în lot. Au plecat doi jucători, Florin Duma, la Păuşeşti Măglaşi şi Marius Stoian, la Olăneşti, însă au fost făcute trei achiziţii importante. Doi dintre noii jucători vin de la Chimia 1973 Rm. Vâlcea, formaţie alături de care au cucerit trofeul Cupei României pe plan judeţean, în sezonul trecut. Marius Iordache şi Costi Vlăsceanu vor îmbrăca tricoul formaţiei FC Vlădeşti. De asemenea, a semnat şi Cătălin Tănase, ultima dată la Stejarul Vlădeşti. Pentru Costi Vlăsceanu misiunea, la noua echipă, va fi cu atât mai specială şi de suflet cu cât este şi vlădeştean (locuieşte în comuna de la periferia Râmnicului).
„Aşteptăm cu încredere începerea noului an competiţional şi momentul revederii cu suporterii noştri, cu cea mai frumoasă galerie din fotbalul judeţean, care pentru noi reprezintă al 12-lea jucător! Îi aşteptăm în număr cât mai mare la meciul din prima etapă, cu Oltul loneşti, o fostă echipă de Liga a IV-a, pe care o vom întâlni pe teren propriu sâmbătă, 31 august, de la ora 18.00. Ne vom strădui, pe teren, să le oferim suporterilor cât mai multe momente de bucurie. Vedem la final unde ne situăm, dacă sportiv demonstrăm că merităm mai sus. Noul campionat cred că va fi şi mai echilibrat decât anul trecut. Sunt 6-7 echipe de valoare apropiată. Am terminat sezonul precedent pe locul 6. E clar că noi ne dorim să progresăm. Am jucat mai multe meciuri amicale în ultimele săptămâni. Am avut jocuri de pregătire la Brezoi, Orleşti, Pietrari, Stoeneşti. Am preferat să disputăm mai multe amicale în deplasare şi pentru că în campionatul precedent am adus mai puţine puncte din afară. Pe teren propriu ne-am descurcat mai bine, cele mai multe rezultate pozitive le-am avut acasă”, a precizat antrenorul secund şi jucătorul echipei AFC Vlădeşti, Andrei Neagoe.

Articole asemănătoare

Printre siturile vâlcene

Postat de - 18 noiembrie, 2022 0
FacebookTwitterwww.vladesti-valcea.ro Printre siturile vâlcene, care ne-au plăcut anul acesta, este și www.vladesti-valcea.ro. Merită menționat, pentru că este corect realizat, are…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *