Magazinele DIANA inaugurează noua locație din Păușești, Vâlcea 

125 0

Astăzi, Magazinele DIANA anunță relocarea magazinului din Păușești într-o construcție nouă,  modernă, situată în apropierea locației anterioare, pe DN 64, Punct Vatra Satului. Această relocare vine  ca răspuns la nevoile clienților și la dorința noastră de a îmbunătăți experiența de cumpărături prin  oferirea unui spațiu mai generos și aerisit, ce permite o navigare mai facilă printre raioane și o gamă  variată de peste 8000 de produse alimentare și nealimentare. 

Noua locație dispune de o suprafață totală de aproximativ 500 de metri pătrați, clienții având  acces la o varietate extinsă de produse DIANA – carne proaspătă, produse și preparate din carne, pește și  preparate din pește Pescăria Magic, dar și de o selecție vastă de legume și fructe proaspete, produse  lactate și de panificație, băuturi, articole de igienă și multe altele.  

„Ne bucurăm să le oferim clienților noștri din Păușești o nouă locație, mai mare și mai modernă,  ce respectă cele mai înalte standarde. Această relocare reflectă angajamentul nostru de a fi aproape de  oameni și de a îmbunătăți constant experiența de cumpărături pentru comunitatea locală,” a declarat  Ramona Mutu, Director Operațional Magazine DIANA. 

Magazinul beneficiază de un program de funcționare extins, similar cu cel al celorlalte magazine  DIANA: luni-vineri între 07:00-21:00, sâmbătă între 07:00-20:00, și duminică între 07:00-18:00. Pentru  confortul clienților, parcarea magazinului este extinsă, asigurând un acces facil. 

Despre Magazine DIANA: 

Magazine DIANA reprezintă o rețea românească de magazine, cu o tradiție de peste 33 de ani pe piața  locală, ce oferă clienților o sortimentație variată pentru a acoperi toate necesitățile de zi cu zi, dar și o  gamă extinsă de produse și preparate din carne DIANA. Cu peste 800 de angajați, rețeaua Magazine DIANA  cuprinde 82 de magazine în județele: Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeș, Olt și Dâmbovița.

 

Articole asemănătoare

Mica Publicitate

Postat de - 27 iunie, 2020 0
FacebookTwitterPensiune angajează URGENT receptioner. Se ofera salariu motivant, cazare si masa.Relații la tel 0744200999, 0744481014 sau la sediul din strada…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *