Programului Operațional comun România-Republica Moldova discutat între secretarul de stat Ana Guțu cu Florin Nicolae Creț

593 0

Programului Operațional comun România-Republica Moldova discutat între secretarul de stat Ana Guțu cu Florin Nicolae Creț, secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației

Marți 28 iulie, la sediul Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), a avut loc o întâlnire de lucru între Ana Guțu, șeful Departamentului pentru relația cu R. Moldova (DRRM) și secretarul de stat Nicolae Creț, pe agenda discuției fiind situația derulării Programelor pentru perioada 2014-2020 din cadrul Programului Operațional comun România-Republica Moldova, transmite Romanian Global News.

“Azi am avut o întrevedere cu domnul Florin Nicolae Creț, secretar de stat la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. În cadrul discuției am abordat situația derulării Programelor pentru perioada 2014-2020 din cadrul Programului Operațional comun România-Republica Moldova, am luat cunoștință cu programarea strategică a viitoarelor proiecte finanțate de Comisia Europeană la granițele externe ale Uniunii Europene”, scrie Ana Guțu de contul său de Fb.
“Documentul comun, emis de Comisia Europeană în ianuarie 2020, prevede continuarea cooperării transfrontaliere la granița României cu Republica Moldova în formatul bilateral existent. De asemenea, am convenit ca D.R.R.M. să participe la reuniunile Comitetului Comun de Programare – structură bilaterală, formată din reprezentanți ai instituțiilor locale, regionale și centrale din România și Republica Moldova”, mai scrie șeful DRRM pe Fb.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *