Rețeaua de magazine DIANA a inaugurat astăzi, în localitatea Drăgășani, magazinul cu numarul 65

718 0

Cel de al treilea magazin inaugurat de la începutul acestui an și totodată al treilea magazin DIANA din localitatea Drăgășani, confirmă încă o dată dinamica bună pe care lanțul de magazine a înregistrat-o în ultimii 3 ani. Rețeaua  este acum prezentă în 6 județe, cu 65 de magazine, și își propune să continue expansiunea în același ritm.

Cu o suprafață de vânzare de  500 de metri pătrați, noul magazin  propune clienților o sortimentație variată, aproximativ 8000 SKU,  ce acoperă necesitățile zilnice –  produse alimentare și nealimentare, zonă  de fructe și legume și un corner  in store DIANA Gourmet, care oferă o selecție rafinată de produse premium și bio.

O atenție deosebită a fost acordată zonei cu produse și preparate din carne  DIANA, unde clienții pot alege atât gusturi si rețete desăvârșite de experiența de 30 de ani în domeniu, cât și sortimente dedicate preferințelor noii generații, influențată de ritmul de viață și obiceiurile de consum occidentale.

Articole asemănătoare

Vând garsonieră

Postat de - 18 ianuarie, 2021 0
FacebookTwitterVând garsonieră, 20mp, etaj 1, vis a vis de Liceul Chimic, în bloc de garsoniere. Preț negociabil. Telefon: 0758 552…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *