Și-a luat viteză pe bicicletă pentru medalia olimpică!

271 0
Andreei Taloș, reprezentantei triplusaltului românesc la Jocurile Olimpice, îi plac senzațiile tari și nu se teme de nimic. Sportiva vine la antrenamente cu bicicleta, iar atunci când vrea să se relaxeze, se dă cu motorul!
Andreea Taloș, atleta care va intra diseară în concurs la Paris, în proba de triplusalt, este la a doua participare la Jocurile Olimpice, după Rio 2016. Pentru Paris, atleta și-a asigurat biletul la Campionatele Naționale de la Cluj-Napoca.
„Sunt foarte fericită că am reușit să mă calific la Paris, aștept această calificare de 8 ania” -Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
Sportiva se antrenează de două ori pe zi și vine la antrenamente cu bicicleta!
„Sinceră să fiu nu mi-am calculat câți kilometri pedalez, dar având în vedere că de acasă până aici am 4 km și zilnic îl fac de două ori se adună câțiva km pe săptămână” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
Andreea iubește la nebunie atletismul, dar și adrenalina. Pe lângă mașină, are și permis de motocicletă. La antrenamente vine cu bicicletă și îi place să se dea și cu trotineta.
“Permisul de motocicletă l-am luat în 2020. Pasiunea asta mi-a insuflat-o soțul meu care este motociclist. Prima oară mi-a fost frică să mă urc pe motocicletă, i-am zis că nu mă urc pe așa ceva niciodată. Până a existat prima dată și apoi am zis gata, de mâine vreau și eu! A doua zi m-am înscris la școală” -Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
Atunci când e pe motor, Andreea este cea mai fericită! “Este o senzație de libertate. Poți să faci ce vrei te duci unde vrei mi se potrivește mie ca și caracter” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
 Atleta este genul de sportivă fără superstiții! Explică și de ce!
„Nu cred în superstiții, eu acasă am o pisică neagră care îmi trece prin față zilnic de foarte multe ori” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
 Ea dezvăluie și ce își spune înaintea concursurilor. „Îmi spun doar că sunt cea mai bună și trebuie să fructific cumva ceea ce fac eu zi de zi” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
De 5 luni, copilul e la mama ei
De 3 ani și jumătate Andreea este și mamă, nu doar atletă.
 „Am un băiețel care încă nu știe ce face mama lui, dar pentru mine este o provocare în fiecare zi să trag tare ca familia mea și copilul meu să fie mândri de mine” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
În ultimele 5 luni, în fiecare weekend, sportiva face „naveta”.
„Băiețelul meu este la mama mea de vreo 5 luni, a trebuit să fac naveta ca să pot să mă pregătesc temeinic pentru Paris. Copilul meu este foarte bine, stă la curte, merge la grădiniță, iar eu îl vizitez la fiecare sfârșit de săptămână” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.
După Jocurile Olimpice, Andreea visează la vacanța ideală.
„Eu, soțul și copilul lângă Turnul Eiffel, după ce am intrat în finala olimpică, bucurându-ne de o cafea și un croissant” – Andreea Taloș, atletă calificată la JO Paris, în proba de triplusalt.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *