Magazinele DIANA inaugurează noua locație din Păușești, Vâlcea 

127 0

Astăzi, Magazinele DIANA anunță relocarea magazinului din Păușești într-o construcție nouă,  modernă, situată în apropierea locației anterioare, pe DN 64, Punct Vatra Satului. Această relocare vine  ca răspuns la nevoile clienților și la dorința noastră de a îmbunătăți experiența de cumpărături prin  oferirea unui spațiu mai generos și aerisit, ce permite o navigare mai facilă printre raioane și o gamă  variată de peste 8000 de produse alimentare și nealimentare. 

Noua locație dispune de o suprafață totală de aproximativ 500 de metri pătrați, clienții având  acces la o varietate extinsă de produse DIANA – carne proaspătă, produse și preparate din carne, pește și  preparate din pește Pescăria Magic, dar și de o selecție vastă de legume și fructe proaspete, produse  lactate și de panificație, băuturi, articole de igienă și multe altele.  

„Ne bucurăm să le oferim clienților noștri din Păușești o nouă locație, mai mare și mai modernă,  ce respectă cele mai înalte standarde. Această relocare reflectă angajamentul nostru de a fi aproape de  oameni și de a îmbunătăți constant experiența de cumpărături pentru comunitatea locală,” a declarat  Ramona Mutu, Director Operațional Magazine DIANA. 

Magazinul beneficiază de un program de funcționare extins, similar cu cel al celorlalte magazine  DIANA: luni-vineri între 07:00-21:00, sâmbătă între 07:00-20:00, și duminică între 07:00-18:00. Pentru  confortul clienților, parcarea magazinului este extinsă, asigurând un acces facil. 

Despre Magazine DIANA: 

Magazine DIANA reprezintă o rețea românească de magazine, cu o tradiție de peste 33 de ani pe piața  locală, ce oferă clienților o sortimentație variată pentru a acoperi toate necesitățile de zi cu zi, dar și o  gamă extinsă de produse și preparate din carne DIANA. Cu peste 800 de angajați, rețeaua Magazine DIANA  cuprinde 82 de magazine în județele: Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeș, Olt și Dâmbovița.

 

Articole asemănătoare

#LetsMEAT@theFestival

Postat de - 9 iunie, 2021 0
FacebookTwitterDincolo de măști, împărtășim aceleași emoții, același dor de scenă și de zâmbete! Aniversăm  30 de ani DIANA  cu o explozie…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *