DISPOZIŢIA NR. 7379 privind convocarea Consiliului Local în şedinţă ordinară

29 0

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, judeţul Vâlcea;

În temeiul prevederilor art.133, alin. (1) coroborate cu prevederile art.134, alin.(1), lit.a), alin. (3), lit.a) și ale art.155, alin.(1), lit.b) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, emite următoarea

 

D I S P O Z I Ţ I E :

Art.1. (1) Se convoacă în şedinţă ordinară, Consiliul Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, în data de 30.09.2024, ora 10.00, în sala de ședințe a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, strada General Praporgescu nr.14.

(2) Ședința se va desfășura prin participarea fizică a membrilor Consiliului Local.

(3) Ședințele comisiilor de specialitate se vor desfășura în sala de ședințe a Primăriei municipiului, cu cel puțin o zi înaintea ședinței Consiliului Local, la ore diferite pentru fiecare comisie, urmând ca procesele-verbale și consemnarea avizelor să se redacteze în formă scrisă pe baza înregistrărilor din cadrul ședințelor respective, realizate prin intermediul sistemului audio existent în sala de ședință a Primăriei.

Art.2. Proiectul ordinii de zi a ședinței ordinare este prezentat în anexa care face parte integrantă din prezenta dispoziție.

Art.3. Membrii Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea vor prelua materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi de pe site-ul instituției, www.primariavl.ro, secțiunea Consiliul – Ședințe Consiliu Local – Convocări și Proiecte de Hotărâri CL, fiind invitați, totodată, să formuleze și să depună amendamente asupra proiectelor de hotărâri supuse aprobării.

Art.4. Prezenta dispoziţie se dă publicităţii şi se comunică în copie:

– Direcţiei Administraţie, Juridic, Contencios;

– tuturor membrilor Consiliului Local.

                                                                       

           PRIMAR,                                      CONTRASEMNEAZĂ PENTRU LEGALITATE

       Mircia GUTĂU                                                 SECRETAR GENERAL,

                                                                          jurist Ion DIDOIU 


ANEXĂ LA DISPOZIȚIA PRIMARULUI 7379 DIN DATA DE 24.09.2024

 

PROIECTUL ORDINII DE ZI A

ȘEDINȚEI ORDINARE DIN DATA DE 30 SEPTEMBRIE 2024:

 

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local și a listelor de investiții pe anul 2024 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3, nr.4 și nr.5.
  2. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Filarmonica ”Ion Dumitrescu” pentru anul 2024 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
  3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Teatrul Municipal ”Ariel” pentru anul 2024 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
  4. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului Căminului pentru Persoane Vârstnice pentru anul 2024 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
  5. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri proprii și subvenții al instituției Sport Club Municipal pentru anul 2024 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.5.
  6. Proiect de hotărâre privind demararea procedurilor legale în vederea contractării unui împrumut intern în valoare de 40.000.000 lei – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  7. Proiect de hotărâre privind anularea accesoriilor aferente obligațiilor fiscale principale restante la data de 31.08.2024 datorate bugetului local al municipiului Râmnicu Vâlcea – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  8. Proiect de hotărâre privind aprobarea prețului de producere, transport și distribuție a energiei termice pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea și a prețului de facturare către populație, începând cu data de 01.09.2024 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.3.
  9. Proiect de hotărâre de modificare a Anexei nr.1 la Hotărârea Consiliului Local nr.9 din 22.01.2019 privind aprobarea ”Registrului Local al Spațiilor Verzi din Municipiul Râmnicu Vâlcea”, cu modificările și completările ulterioare – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.3 și nr.4.
  10. Proiect de hotărâre privind schimbarea destinației imobilului înscris în Cartea Funciară nr. 62418 Râmnicu Vâlcea, aflat în baza materială a Seminarului Teologic Ortodox ”Sfântul Nicolae”, situat în Râmnicu Vâlcea, str. Alexandru Sahia nr. 1 A și transmiterea acestuia în folosința Mănăstirii Inătești – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.3, nr.4 și nr.5.
  11. Proiect de hotărâre privind completarea Listei bunurilor aparținând domeniului public și privat al municipiului, utilizate de către societatea CET GOVORA S.A. pentru realizarea serviciului public de producere, transport și distribuție a energiei termice și apei calde de consum – Anexa nr.1 la Contractul de concesiune nr. 9692/2002 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2 și nr.3.
  12. Proiect de hotărâre privind prelungirea perioadei de concesionare pentru terenul în suprafață de 20 m.p. – proprietatea publică a municipiului – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4.
  13. Proiect de hotărâre privind prelungirea perioadei de concesionare pentru terenul în suprafață de 3,29 m.p – proprietatea publică a municipiului – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4.
  14. Proiect de hotărâre privind prelungirea perioadei de concesionare pentru terenul în suprafață de 10,50 m.p. – proprietatea municipiului – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4.
  15. Proiect de hotărâre privind prelungirea perioadei de concesionare pentru terenul în suprafață de 5 m.p. – proprietatea publică a municipiului – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4.
  16. Proiect de hotărâre privind modificarea unor anexe la Caietul de sarcini și la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.3.
  17. Proiect de hotărâre privind stabilirea destinației unor imobile proprietatea Municipiului Râmnicu Vâlcea – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.3 și nr.5.
  18. Proiect de hotărâre privind punerea la dispoziția Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București a unor spații aparținând domeniului public al municipiului – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.3 și nr.5.
  19. Proiect de hotărâre privind aprobarea Metodologiei de atestare a persoanelor fizice în vederea obținerii atestatului de administrator de condominii – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiei de specialitate nr.1.
  20. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației de atribuire pentru concesionarea, prin licitație publică, a terenului în suprafață de 2.804 m.p. – Lotul 24 din terenul aferent Parcului Industrial – Zona Baraj Sud – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1, nr.2, nr.3 și nr.4.
  21. Proiect de hotărâre privind completarea art.1 din Hotărârea Consiliului Local 361/2022 – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiilor de specialitate nr.1 și nr.2.
  22. Proiect de hotărâre privind alegerea președintelui de ședință, în perioada octombrie 2024 și până la încheierea mandatului Consiliului Local – inițiator Primarul municipiului. În vederea avizării proiectului de hotărâre, acesta se va transmite comisiei de specialitate nr.1.
  23. Întrebări, interpelări și informări.

 

               PRIMAR,                                                                       SECRETAR GENERAL,                             

           Mircia GUTĂU                                                                           Ion DIDOIU  

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *