Tânăr reținut de ploițiști

881 0

Polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Măciuca au reținut pe o perioadă de 24 de ore, un tânăr din comuna Diculești, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și violare de domiciliu.

La data de 07 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 59 de ani, din comuna Diculești, cu privire la faptul că aceasta a fost agresată fizic de către fiul ei.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă.

În fapt, fiul apelantei, un tânăr de 19 de ani, ar fi recunoscut că în urma unui conflict spontan și-ar fi agresat fizic mama.

La data de, 06 decembrie 2019, pe numele fiului a fost emis de către polițiști un ordin de protecție provizoriu deoarece acesta ar fi comis aceleași fapte față de mama sa, ordin ce a fost prelungit de către Judecătoria Bălcești, tânărul fiind obligat să păstreze o distanță de minim 100 de m față de mama sa și de domiciliul acesteia. De asemenea, în aceeași zi, polițiștii au întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Ieri, în baza probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a tânărului de 19 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și violare de domiciliu.

Tânărul a fost încarcerat la Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, iar astăzi o să fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii de măsuri legale.

Articole asemănătoare

Informare de presă, Cancelarie Prefect

Postat de - 13 august, 2020 0
FacebookTwitterMINISTERUL AFACERILOR   INTERNE                                    INSTITUȚIA  PREFECTULUI – JUDEȚUL VÂLCEA CANCELARIE PREFECT INFORMARE DE PRESĂ Pentru corecta informare a cetățenilor, ca…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *