Acțiune pentru siguranța cetățenilor

192 0

Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de, 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control 83 autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 28 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 6 sancțiuni contravenționale conform Lg. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice, cu o valoare de peste 7000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 115 de persoane, au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Exemplu:

La data de, 13 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au oprit pentru control pe Aleea Castanilor, un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiu.

Având în vedere că acesta emana halenă alcoolică s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat testarea. De asemenea, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, însă acesta a refuzat recoltarea.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *