Trenduri pentru sezonul de primăvară – vara în 2020

862 0

Trenduri pentru sezonul de primăvară – vara în 2020. Iată ce se va purta în sezonul cald din acest an!

Sărbătorile au trecut deja, ianuarie este pe fugă iar noi ne îndreptăm din ce în ce mai rapid spre februarie, ultima luna de iarnă. Marile magazine fashion fac loc deja sezonului de primăvară – vara să se strecoare în stocuri, promițând reduceri la cele mai îndrăznețe ținute.

Însă până să vină primăvară, noi va trebui să ne punem la curent cu trendurile din modă. Ce se poartă în acest an în sezonul cald?

Iată mai jos câteva sfaturi de la designerii internaționali și câteva opinii adunate din revistele de modă de top din întreagă lume.

Trenduri fashion pentru primăvară – vara 2020

Când discutăm despre trenduri fashion, ar trebui să o întrebăm pe Nina Ricci ce părere are despre ce anume se va purta sau nu în perioada următoare. Iar direcțiile oferite de ea sunt clare.

În primăvară 2020 rochiile de tip “shirt-dress” – sub formă unei rochii-tricou dintr-o singură piesă vor fi nouă modă. Potivite atât pentru birou cât și pentru o simplă zi în oraș sau pentru o excursie, acestea sunt elegante, confortabile și foarte versatile, putând fi asortate cu ușurință la orice pereche de încălțări.

Putem opta pentru o rochie oversized sau pentru un stil clasic, o rochie albă cu o pereche de sandale simple, care să ne facă ziua comodă. Însă recomandările pot merge și mai departe, către stiluri îndrăznețe, culori pastelate sau vii și un design complet neconvențional.

(sursă foto: cosmopolitan.com)

Ce recomandări fac designerii de lux din Australia?

Recomandările Zimmermann, brandul de lux de suflet al Australiei, sunt însă și mai atractive. Designerii vor să readucă la viață modă victoriană, însă într-o formă mult mai simplificată și trendy. Rochiile de dantelă sau brodate în clasicul stil regal, spun ei, vor reprezenta noul trend în 2020.

De asemenea, bluzele cu mâneci bufante, din diverse materiale fine, fac furori în lumea modei. Valurile sunt cel puțîn la fel de caracteristice australienilor. Așadar, dacă vrei să le urmezi sfatul, poartă orice ținută care creează un aspect de val, care oferă volum și o imagine aparte look-ului tău.

(sursă foto: brownsfashion.com)

Chinezii vin și ei cu idei – ce purtăm la birou în sezonul de primăvară – vara?

Eudon Choi este unul dintre cei mai cunoscuți designeri din Orient. Realizându-și studiile și junioratul că Designer în Seoul, Eudon a ajuns rapid pe cele mai mari scene internaționale, prezentând o idee de-a dreptul genială pentru modă office.

Este vorba despre costumele scurte, potrivite mai ales doamnelor. Cunoscut pentru ținutele office de o elegantă aparte, Eudon Choi a vrut să transforme cu totul trendul în ceea ce privește îmbrăcămintea de birou, aducând în prim plan o nouă tendința.

Costumul scurt, fie cu fustă sau cu pantaloni, a prins rapid la public, fiind una dintre cele mai populare creații, nu doar în China, ci în întreagă lume.

(sursă foto: lyst.com)

(eudonchoi.com)

Tot în ceea ce privește costumele, nu avem cum să lăsăm deoparte celebrul Boilersuit de la Chanel. Aceste costume au făcut inconjorul lumii anul trecut, iar după cum remarcă designerii, acestea plănuiesc să rămână în trend.

Elegante, însă în același timp foarte confortabile, costumele de acest tip se potrivesc mai mult în cadre smart-casual decât în birou. Însă pentru un stil alternativ și curajos, le-ai putea îmbracă fără nicio problema și în cadrul întâlnirilor office.

Poți face asta mai ales dacă vei găși o culoare simplă și un model ceva mai sobru decât majoritatea pieselor din această colecție. Un bun exemplu pentru zilele la birou poți găși mai jos.

(sursafoto: vogue.com)

Iar un ultim trend pe care îl trecem în revista, este cel de la House of Holland. Plini de încredere și foarte nonconformiști, britanicii de la compania House of Holland, în frunte cu Henry Holland, unul dintre cei mai de succes designeri tineri pe care i-a cunoscut vreodată Marea Britanie, au lansat o nouă ținută pentru primăvară – vara anului 2020 în care să te simți încrezătoare și plină de farmec. Ei mizează pe rochiile din denim. Aceste piese vestimentare sunt caracterisitice stilului casual.

Ele te vor uimi prin versatilitate și te vor lasă să te miști în voie, în același timp ajutându-te să arăți perfect întreagă zi.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *