Partidul Național Liberal dezaprobă fake-news-urile din presa plătită de către PSD

647 0

Se pare că  a devenit o condiție sine qua non din partea Ziarului de Vâlcea (https://ziaruldevalcea.ro/2020/02/cinci-primari-si-trei-consilieri-judeteni-pleaca-de-la-pnl-la-per/)  să atace filiala Partidului Național Liberal Vâlcea și pe membrii acesteia; obișnuița este aceeași: materiale care nu își găsesc niciun suport în realitate. Totul este de natura ridicolului.  Pe această cale, dorim să facem următoarele precizări pentru a informa corect opinia publică:

  1. Din păcate, din nou, constatăm cu dezamăgire că un jurnalist diletant face referire la unul dintre colegii noștri, domnul Gheorghe Folea, care este prezentat ca viitor membru al Partidului Ecologist Român. Precizăm încă o dată că domnul Gheorghe Folea, consilier județean PNL, este membru PNL încă din anul 2003 și continuă să fie același membru activ al filialei.
  2. Informațiile cu privire la primarii de localități sunt simple zvonuri, iar,  pe această cale, ne dezicem de orice încercare de manipulare la adresa viitorilor candidați la funcția de primar ai PNL Vâlcea pentru alegerile locale din anul 2020.
  3. Cu privire la situația doamnei Roxana Călina Roșu și a domnului Samoil Vâlcu, fiind menționați ca liberali în articol, precizăm faptul că aceștia nu mai sunt membrii Partidului Național Liberal. Aceștia au fost excluși din partid încă din anul 2018. Decizia privind viitorul lor politic le aparține și le urăm succes pe această cale! Pot fi membrii PER sau ai oricărui alt partid politic de pe scena românească, dar, aviz pentru PER, după cum spune un vechi proverb ”Teme-tede greci chiar și când îți aduc daruri!”.
  4. În clipa de față, toți membrii PNL sunt concentrați pe viitoarea campanie electorală pentru alegerile locale, iar filiala partidului se dezice de orice zvonuri și dezinformări din spațiul public lansate la adresa membrilor de partid.
  5. Prin lipsa deontologiei jurnalistice, acești autoproclamați jurnaliști nu au făcut decât să ofere dezinformări cu privire la colegii noștri în spațiul public, fără a verifica informația sau fără a oferi vreun drept la replică celor aflați în cauză.

 

Departamentul de comunicare al PNL Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *