Conferință de presă de după meciul Vâlcea- Gyor

909 0

“ATÂT PUTEM ACUM, DAR SUNTEM PE DRUMUL CEL BUN“

La conferință de presă de după meci, antrenorul Florentin Pera a declarat că “ Îmi felicit jucătoarele pentru că au vrut, au luptat, dar deocamdată cam atât se poate împotriva unei echipe precum Gyor. Sincer, mi-a plăcut cum am jucat doar în primele 15 minute, apoi am făcut prea multe greșeli, prea multe , iar adversarele, și mai experimentate, s-au desprins. Nu facem un capăt de țară din asta, haideți să fim realiști, sunt câteva echipe în Liga Campionilor mult peste noi. Până la urmă , este prima participare a SCM-ului în această competitive de clasa, iar obiectivul nostru acum este să prindem sferturile de finală. Și să nu uităm că am jucat mult timp în inferioritate numerică, iar o echipa de clasa Gyor-ului taxează imediat acest lucru. Atât putem acum. Eu cred că suntem pe drumul cel bun , iar dacă vom mai aduce intariri, într-un an-doi vom fi mult mai competitivi” . Întrebat cum a gândit tactică având în vedere diferența de înălțime sensibil favorabilă oaspetelor, Pera a spus că “ Știam acest lucru și am încercat să nu forțăm pe centru , unde Amorim și Edwige formau chiar un zid, ci să ducem jocul în extreme. Din păcate, ambele noastre extreme au prins o zi mai puțîn bună și cred că asta ne-a costat câteva goluri” .

“ MULȚUMIM GAZDELOR NOASTRE PENTRU EXTRAORDINARĂ OSPITALITATE “

Antrenorul Gyor-ului, Danyi Gabor, a subliniat că “ Ne-am aparat foarte bine, poartă noastră a ținut tot meciul, iar gazdele ne-au facilitat victoria prin numeroasele greșeli tehnice făcute. Că să fiu onest, nu am crezut niciodată că vom câștigă la o asemenea diferența de scor. Am văzut un public excelent și doresc echipei vâlcene să redevină forță handbalistica de acum câțiva ani. Și încă ceva. Vreau să mulțumesc organizatorilor pentru modul în care s-au purtat cu noi și le transmit de pe-acum că așteptăm cu drag echipa vâlceană la Gyor, că să le putem întoarce extraordinară ospitalitate pe care au arătat-o”. Cât despre cum vede principalele contracandidate la câștigarea Ligii, Danyi Gabor a răspuns că “ E cam devreme să ne pronunțăm acum asupra șanselor noastre. Echipele sunt încă în rodaj, să nu uităm că acum o luna jucătoarele se aflau în plin Campionat Mondial. E clar că există Rostov , Brest, Metz, poate Buducnost, de ce nu Vâlcea ( mulțumim pentru amabilitate, mister Gabor – n.r.), dar, repet, haideți să mai așteptăm puțîn pentru o părere mai clară” .

“NU AM NIMIC ÎMPOTRIVA ECHIPELOR ROMÂNEȘTI, ÎMI FAC DOAR DATORIA”

Prezența la conferință, Evei Kiss ,portăriță Gyor-ului, i-a fost amintit că , de-a lungul timpului, a făcut meciuri mari împotriva echipelor românești. Întrebată dacă simte ceva special atunci când evoluează împotriva echipelor din România, Eva a spus că “ Sigur că nu. Când întru pe teren , mă concentrez să apar cât mai bine, indifferent de adversare. Câteodată îmi iese, altădată nu. Astăzi s-a întâmplat să prind o zi bună, dar haideți să nu uităm de colegele mele , care au făcut un meci mare. Felicit însă echipa Valcei pentru spiritul de lupta, de asemenea bravo publicului” .

“ÎMI FELICIT COLEGELE PENTRU MODUL ÎN CARE AU LUPTAT”

Kristina Liscevic , centrul SCM-ului, a declarat că “ Am jucat bine în prima repriză , din păcate după pauză nu am mai ținut ritmul. Sinceră să fiu, nu am înțeles nimic din arbitrajul din a două repriză, am jucat prea mult timp în inferioritate și nu cred că mereu correct. Felicitări ambelor echipe, dar în special colegelor mele pentru atitudinea arătată. Noi ne vom concentra acum pentru meciurile care au rămas, astfel încât să ocupăm locul 4 în grupa și să jucăm în sferturile Ligii” .

Gabriel Săndulescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *