Premieră la Teatrul Anton Pann – ”Camera mea este magică”, regia Ștefan Craiu

668 0

Sâmbătă 15 februarie, ora11.30, Teatrul  Anton Pann

Trupa de actori păpușari a Teatrului Anton Pann a terminat producția unui nou spectacol pentru copii. Ștefan Craiu, regizor, împreună cu actorii păpușari ai Teatrului Anton Pann, le-a pregatit celor mici, și nu numai, un spectacol cu totul aparte.

”Camera mea este magică” acesta este titlul spectacolului a cărui premieră oficială va avea loc în data de 15 februarie, ora 11.30, la sediul Teatrului Anton Pann. Cei mici ajutați de Momo, personajul principal din spectacol, vor călători într-o lume imaginară. La orice pas vor descoperi lucruri și experiențe noi. Momo, un copil de câțiva anisori, înconjurat de jucăriile sale, care la un moment dat prind viață, visează să aducă primavara acasă. Visul îl duce într-o călătorie în care întâlnește o lume magică. Vede cât de aproape sunt planetele, parcă ar semănă cu castroanele din bucătăria casei lui, întâlnește personaje ciudate care vor să-l sperie, îi este puțin teamă de acest necunoscut, dar… îngerul îi șoptește să stea liniștit și-l aduce din nou acasă. Mama, grijulie ca de obicei, încearcă să-l trezească pentru a merge la școală. Nu-i vine a crede când, la strigatul numelui său, Momo se trezește în patul lui primind îmbrățișarea căldă a mamei sale.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii păpușari: Viorica Stamate, Marina Măgală și Cristian Bulagea. Scenografie și păpuși: Florina Marin, Elena Ilash; Muzica, Mona Toncu; Concepție și execuția decorurilor Doru Perpelea; Regia tehnică- Doru Perpelea; Regia și Scenariu – Ștefan Craiu.

Ștefan Craiu, actor și regizor, absolvent U.N.A.T.C. I. L. Caragiale, București, Facultatea de Teatru (2013-2016), a jucat până acum în mai multe spectacole ale unor cunoscute teatre din București și din țară. Participând la numeroase festivaluri din țară și străinătate, Ștefan Craiu primește mai multe premii, printre care: Cel mai bun actor pentru rolul Ulyses din spectacolul Amazoanele, regia Mihai Gruia Sandu, Gala laureaților U.N.A.T.C. I.L. Caragiale(2016); Premiu pentru debut pentrul rolul Ceaușescu din spectacolul CRUD, regia Stefan Lupu și Daniel Chirilă, Festivalul internațional Impuls(2018); Premiul publicului în cadrul Festivalului Național de Comedie Galați(2017); Marele premiu cu spectacolul Strada cu îngeri, Festivalul International de Teatru pentru Copii Subotica, Serbia (2017) și Marele premiu cu spectacolul Regele Moare, Festivalul teatrului de animație Guliver, Galați (2018). La Teatrul Anton Pann îl puteți vedea în D ale Carnavalului și în Poezie-n XXI. Acesta este cel de al doilea spectacol, după Degețica, în care Ștefan Craiu își pune amprenta.

Așadar,  în această sâmbătă de 15 februarie de la ora 11.30, sunteți așteptați la Teatrul Anton Pann pentru a vedea, împreună cu cei mici, și această nouă premieră în regia lui Ștefan Craiu-  ”Camera mea este magică”. O preocupare constantă a Teatrului Anton Pann este aceea de a include în repertoriul teatului și spectacole pentru copii. Spectacolele adresate copiilor de vârstă mica  sunt special gândite. Cu puterea imaginației ei vor afla povești despre prietenie și curajul de a  de a descoperi lumea. Vă așteptăm la teatru!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *