Tentativă de tâlhărie calificată

809 0

REȚINUT PENTRU TENTATIVĂ DE TÂLHĂRIE CALIFICATĂ

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.

În noaptea de 08 februarie a.c. la sediul Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea s-a prezentat o tânără de 19 ani, din Frâncești, care le-a relatat polițiștilor că un bărbat a agresat-o și a încercat să-i sustragă telefonul mobil.

În fapt, tânăra în timp ce se deplasa pe strada Ferdinand ar fi fost abordată de un bărbat care i-a cerut să-i dea telefonul mobil, iar în momentul în care aceasta a refuzat, bărbatul ar fi lovit-o.

Tânăra a reușit să fugă aceasta mergând direct la sediul Poliției Rutiere Râmnicu Vâlcea.

În baza informațiilor și a semnalmentelor oferite de tânără, polițiștii au reușit să identifice, în perimetrul gării, un bărbat de 54 de ani, din Golești, care corespundea cu semnalmentele descrise de tânără.

Având în vedere că bărbatul se afla într-o stare vădită de ebrietate, acesta a fost internat într-o unitate spitalicească.

Ieri, 10 februarie a.c., în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea pe 24 de ore a bărbatului bănuit de comiterea faptei acesta fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

În data de 11 februarie a.c., bărbatul o să fie prezentat instanței de judecată în vederea dispunerii de măsuri legale.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *