Ministrul Sportului a venit să-l cunoască pe Firfirică!

648 0

Ionuț Stroe a venit la Campionatele Naționale de Atletism să îi cunoască pe atleții care vor merge la Tokyo și și-a făcut un selfie cu Marian Oprea, multiplul campion la triplu salt.

Ministrul Tineretului și Sportului a participat la deschiderea Campionatelor Naționale de Atletism împreună cu președintele federației, Florin Florea și a ținut să îi cunoască pe doi dintre atletii calificați la Jocurile Olimpice de la Tokyo: Alin Firfirică ( aruncarea discului) și Claudia Bobocea ( 1500 m.).

”Așteptam să mă întâlnesc cu sportivii calificați la JO. Firfirică este una dintre marile noastre speranțe la Jocurile Olimpice și sper că va confirma, adică sunt sigur că va confirma” – Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului

„Mă bucur foarte mult că am reușit să îl cunosc și că este alături de noi și încearcă să ne creeze toate facilitățile de care avem nevoie. Chiar a fost o deosebită plăcere să mă întâlnesc cu dânsul” – Alin Firfirică, campion național la aruncarea discului.

Și dacă tot a petrecut câteva ore în mijlocul sportivilor, ministrul Stroe nu a plecat de la concurs până nu și-a făcut un selfie cu Marian Oprea, multiplu campion la triplu salt.

Firfirică nu mai vrea să audă de Coronavirus

Revenit în țară după un cantonament de o lună și jumătate în Portugalia, Firfirică spune că s-a saturat de agitația provocată de Coronavirus.

”Nu mă sperie Coronavirusul pentru că , uitați a venit canotajul din Italia, dar nu au nici o problem. Am ales să ma duc în Snagov, să îmi continui pregătirea acolo. Vreau să mă axez pe sport, nu am timp de Coronavirus sau alți viruși de genul acesta” – Alin Firfirică, campion național la aruncarea discului.

Doua zile pline de atletism

Campionatele Naționale de atletism în sală pentru seniori, ajunse la ediția cu numărul 50 au debutat ieri în Sala “Ioan Soter “ și vor continua și astăzi. Tot ieri au început și cele rezervate tineretului, care astăzi se vor încheia.

Astăzi vor concura, printe alții,  doua dintre atletele deja calificate la Jocurile Olimpice de la Tokyo: Claudia Bobocea (1500 m) și Florentina Iușco (lungime). De asemenea, Andrei Gag și Rareș Toader vor concura la aruncarea greutății, ultimul mai are doar 20 de centimetri pentru a-și atinge baremul care îl va duce la Tokyo.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *