CSM București – SCM Râmnicu Vâlcea, miercuri, 11 Martie

705 0

Marele derby al handbalului feminin se va juca fără spectatori

Miercuri, în Sala Polivalentă din Bucuresti, va avea loc derby-ul campionatului feminin de handbal, SCM Râmnicu Vâlcea împotriva CSM București. Vâlcencele sunt pe primul loc în clasamentul actual, dar bucureștencele au un meci mai puțîn jucat, pe care este de presupus că-l vor câștigă. Așa că putem afirmă clar că mâine se va juca cu titlul pe masă, așa cum s-a întâmplat și anul trecut.

Din păcate, din cauza măsurilor luate ca urmare a epidemiei de coronavirus, meciul se va juca fără spectatori, ceea ce probabil va diminua calitatea acestuia. Cererea de bilete a fost uriașă, iar gazdele de la CSM București apucaseră să vândă un număr consistent de bilete. Acum însă, fiecare club va avea acces în arena cu maximum 25 de persoane – jucătoare, antrenori, medici, maseuri, angajați ai clubului – pe baza de tabel nominal semnat de delegatul clubului și prezentat la ședința tehnică de dinaintea disputării jocului. Așadar, 6,000 locuri în Polivalentă pentru 50 de persoane!

Revenind la meci, să spunem că Vâlcea are o pierdere importantă.  Alicia Fernandez nu va juca, având ruptură musculară. Și Mireya Gonzalez are ceva problem medicale, dar se speră că la ora jocului să fie aptă. De partea cealaltă, CSM București are tot lotul valid.

Meciul se va juca miercuri, 11 martie, de la orele 18:30, în Sala Polivalentă și va fi arbitrat de cuplul Ionuț Cazan – Gesur Suliman.

Gabriel Săndulescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *