Informare Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției 

704 0

           La nivelul județului Vâlcea, potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, astăzi, 1 aprilie 2020, se află în carantină instituționalizată 297 persoane, alte 1655 persoane fiind în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

De la ultima informare de presă, 13 persoane, aflate într-o stare de sănătate bună, au ieșit din carantină.

În ultimele 24 de ore, polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și militarii au continuat misiunile specifice pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID-19 și pentru menținerea unui climat de ordine și liniște publică în județul Vâlcea.

Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 2.406 persoane din 988 de locații, iar echipaje mixte formate din angajați ai structurilor Ministerului Administrației și Internelor de la nivelul județului au verificat respectarea măsurilor dipuse prin ordonanțele militare.

Ca urmare a acestor acțiuni au fost aplicate 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 180.000 lei, pentru nerespectarea dispozițiilor ordonanțelor militare privind restricțiile de circulație și pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, precum și nouă sancțiuni pentru fapte de natură economică, cu o valoare de peste 20.000 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, jandarmii vâlceni au efectuat opt misiuni de transport, în care au fost însoțite un număr de 36 de autovehicule.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *