PSD merge în continuare pe modelul democraților americani, în încălcarea drepturilor cetățenilor români

690 0

Marcel Ciolacu, şeful improbabil al opoziţiei, preşedinte interimar al PSD, i-a mai marcat un autogol istoric partidului său : „În acest moment este pe ordinea de zi legea vaccinării obligatorie (sic !). Este susţinută de către mine şi de marea majoritate din partid. Ea va trece prin Parlament cât de curând, este printre primele puncte pe ordinea de zi […].

Noi am convenit în Biroul Permanent al Camerei ca pe această perioadă când facem voturi electronice să fie legi care ţin exclusiv de pandemie” (dcnews.ro, 10.04 2020).

După gândirea abisală a lui Marcel Ciolacu, în aceste luni în România nu mai există nimic în afară de pandemie. Nici cancer, nici infarcturi şi, bineînţeles, nici economie. După ce l-a adus pe Ludovic Orban la putere cu voturile PSD, Marcel Ciolacu mai are o misiune „secretă” : să ne vaccineze pe toţi.”

Am folosit aceste paragrafe din articolul ”Paștele ne-a fost luat și urmează să ne fie luate drepturile și libertățile” scris de Ion Manea în Bugetul.ro, pentru a arata eforturile pe care un mare partid politic din România le face pentru a ne ține în plasa corupției, transmisă de clica politică democrată din SUA.

Articolul întreg îl puteti citi aici: https://www.bugetul.ro/pastele-ne-a-fost-luat-si-urmeaza-sa-ne-fie-luate-drepturile-si-libertatile/ Un alt citat, din acelasi articol:

”Bill Gates şi Anthony Fauci  (reprezenant al deep state-ului, după unii comentatori ) sunt pe-un gând cu Marcel Ciolacu, de la PSD”.

Ținem să-i spunem domnului Ciolacu că Procurorul General al SUA i-a atras atenția, direct și public, domnului Bill Gates, că încalcă drepturile și libertățile poporului american, prin susținerea vaccinării obligatorii și prin susținerea introducerii pașapoartelor cu vaccin.

Asta e de la noi: ar trebui să știe domnul |Ciolacu că, în casa domnului Gates, a avut loc , zilele trecute, o arestare. Unul din directorii cei mai apropiați ai domnului Gates a fost luat din casa acestuia sub acuzația de pornografie infantilă. Pe măaură ce pandemia slăbește în SUA,  acțiunile președintelui Trump devin mai ferme. Ele scot la iveală falia imensă dintre democrați și republicani și modul lor diferit de a vedea America și Lumea. Noi pariem pe Trump, America va fi great again, spre binele nostru, al tuturor. Experimentele sociale conduse de democrați ne-au arătat că ateismul este un pericol major, mai periculos decât orice virus.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *