Polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au acționat la data de 24 aprilie a.c., pe raza comunei Drăgoești, pentru depistarea persoanelor care pescuiesc ilegal.

509 0

ACȚIUNE PE LINIE DE PISCICULTURĂ

 

Polițiștii au depistat în flagrant delict, pe râul Olt, în zona Drăgoești, doi bărbați din localitățile Olanu și Orlești, care au folosit pentru pescuit o barcă și plase de tip plurifilament.

Astfel, asupra bărbaților a fost descoperită cantitatea de 23 de kg pește specia caras, 18 plase fir textil și plurifilament cu o lungime de peste 1300 de metri, bunurile fiind ridicate în vederea confiscării, împreună cu barca gonflabilă și autoutilitara care a fost folosită pentru transport.

Polițiștii au deschis un dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea a 5 infracțiuni prevăzute de O.U.G. nr. 23/2008, privind pescuitul si acvacultura.

De asemenea, cei doi bărbați au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Ordonanțelor Militare în vigoare.

Articole asemănătoare

“Despre limba polonă”

Postat de - 14 mai, 2021 0
FacebookTwitterUn eveniment interesant  la care am participat cu plăcere,  vernisajul expoziției tematice „Despre limba polonă”. Expoziția este organizată în colaborare…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *