Omul de afaceri Cezar Ionașcu, despre vaccinarea obligatorie

737 0

Ok, dar cu o condiție.O poliță de asigurare făcută de producător și garantată de statul român. N-ar fi o problemă, pentru că vaccinurile sunt sigure și nu au efecte secundare, nu-i așa?

Omul de afaceri Cezar Ionașcu, cunoscut pentru compania sa „Domni de România”, se alătură vocilor care se opun legii vaccinării obligatorii a populației. Reamintim că acest proiect a revenit în discuții în contextul pandemiei declarate de statul român, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Proiectul Legii Vaccinării Obligatorii a fost adoptat de Senat în octombrie 2017.
Comisia pentru Sănătate a Camerei Deputaților a votat pentru adoptarea proiectului vaccinării obligatorii, în martie 2020, după o ședință stabilită pe ascuns, unde nici măcar parlamentarii care depuseseră amendamente la proiect nu au fost invitați.
Proteste naționale împotriva legii vaccinării au avut loc în România pe 7 martie, la care au luat parte mii de persoane în mai multe orașe.
Într-un scurt video difuzat pe o rețea de socializare, Ionașcu abordează subiectul obligativității vaccinării. El se declară de acord, dar cu două condiții.
Prima este ca aceia care legiferează obligativitatea, să experimenteze pe propria piele ce le propun altora.

„Aș vrea ca să obligatoriu orice fel de vaccin pentru cei care impun obligativitatea: pentru ei, pentru familiile lor și pentru copiii lor”, spune Cezar Ionașcu.

Acesta spune că va accepta să fie vaccinat obligatoriu numai în cazul în care firma producătoare și statul român acceptă o poliță de asigurare de 50 de milioane de euro pe lună pentru fiecare caz de copil afectat de vaccinul respectiv.

„A doua condiție este ca să mi se semneze o poliță de asigurare de către firma producătoare și livratoare de vaccin de 50 de milioane de euro pe lună, pentru tot restul vieții, pentru fiecare caz în care copilul este afectat cu un milimetru în dezvoltarea lui.

Suma să fie supraasigurată de statul care impune vaccinarea. Eu spun că nu e o sumă mare pentru Big Pharma. Nu-i așa Pfizer, Glaxo-Smithline și ceilalți? Pentru că voi considerați că aceste vaccinuri sunt utile, ajută sănătatea oamenilor și de-aceea nu există niciun risc. Nu există vreun pericol pentru voi dacă semnați această poliță cu mine, nu?”, se întreabă Cezar Ionașcu.

Omul de afaceri spune că în cazul în care autoritățile nu acceptă astfel de termeni, în care ambele părți să aibă obligații și drepturi, nu va accepta obligativitatea vaccinării.

„Am mari temeri să semnez obligativitatea vaccinului cu voi, dintr-o mie de perspective. De aceea îmi rezerv dreptul, ca atunci când îmi puneți obligativitatea pe masă, să vă pun și eu un contract de aceeași întindere, densitate și cu aceiași termeni, cu aceleași obligațiuni și drepturi, și pentru voi.

Și dacă voi nu vreți asta, să nu accept sub nicio formă obligativitatea vaccinului”, a încheiat el.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *