YouTube cenzurează pe medicii care critică politica de a impune izolarea oamenilor sau contestă numărul morților de COVID

540 0

YouTube a șters un videoclip devenit viral în care doi medici californieni au criticat logica impunerii oamenilor de a sta în casă din cauza coronavirusului.Videoclipul, care adunase peste 5 milioane de vizualizări, prezenta teoria doctorilor Dan Erickson și Artin Massihi, coproprietari ai Accelerated Urgent Care din Bakersfield, California, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

În videoclip, Erickson spunea că există o „șansă de doar 0,03% de a muri din cauza COVID în statul California”, întrebându-se de ce este nevoie de izolare, de oprirea sistemelor medicale sau ca oamenii să rămână fără loc de muncă ”

Erickson se întreba, de asemenea, de ce au fost declarate decese provocate de COVID-19 cazuri ale unor persoane care, de fapt, au murit din cauza altor boli.

„În momentul în care cineva moare în această țară chiar acum, nu se vorbește despre hipertensiune arterială, diabet, accident vascular cerebral. Spun așa „Au murit din cauza COVID-ului”, afirma Erickson. „Am fost la sute de autopsii. Nu vorbiți despre un lucru, ci vorbiți despre comorbidități. Medicii de la Urgență spun că „este interesant că acum, când scriu raportul despre deces, sunt presat să adaug COVID. De ce așa?”, dezvăluia Erickson.

Videoclipul a fost șters pe 27 aprilie pentru „încălcarea condițiilor de furnizare a serviciului YouTube”.

Jurnalistul american Tucker Carlson a comentat astfel, la Fox News, cenzura Youtube: „Când totul se va termina, când ne ne vom uitaa în urmă la acest moment, la ceea ce YouTube a făcut, să-l privim ca pe un moment de cotitură în ceea ce trăim în această țară, după 250 de ani de lege și obiceiuri”, a spus Carlson .

„Videoclipul a fost produs de un canal de televiziune local. A fost, de fapt, o știre. Videoclipul nu avea conținut pornografic și nu a încălcat drepturile de autor și nici nu a incitat la violență. Singura justificare pentru eliminarea sa a fost că medicii au prezentat concluzii cu totul diferite decât cele pe care le au persoanele responsabile în prezent”.

„Deci aici nu este vorba despre știință”, a concluzionat Carlson. „Cenzura nu este niciodată despre știință, ci despre putere. Marile companii de tehnologie folosesc această tragedie pentru a-și crește puterea asupra populației”, a conchis jurnalistul.

Reamintim că platforma video a decis, de asemenea, interzicerea oricărui conținut în care se pretinde că tehnologia 5G are legătură cu focarul de coronavirus.

Articole asemănătoare

Simulare cu gust amar

Postat de - 5 aprilie, 2021 0
FacebookTwitterNici măcar jumătate dintre elevii vâlceni nu ar lua Bacalaureatul Ministerul Educației a anunțat statistica pentru rezultatele simulării examenului de…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *