Președintele Trump a declarat 7 mai Ziua Națională a Rugăciunii

612 0

”Așa națiunea noastră se vindecă, Spiritul nostru nu a fost niciodată mai puternic!” a spus Președintele Trump.

În 7 mai, la Casa Albă, președintele s-a alăturat vicepreședintelui Mike Pence, Primei Doamne Melania Trump și celei de-a doua doamne Karen Pence în desfășurarea Zilei Naționale a Rugăciunii. Proclamația președintelui explică de ce acea zi de rugăciune este deosebit de semnificativă:

”Astăzi, la fel de mult ca întotdeauna, tradiția noastră de rugăciune continuă ca națiunea noastră să combată coronavirusul. În ultimele săptămâni și luni, capetele noastre s-au închinat în locuri din afara caselor noastre tipice de cult, șoptind în singurătate tăcută pentru Dumnezeu să ne reînnoiască spiritul și să ne poarte prin greutăți neprevăzute și aparent insuportabile. Chiar dacă nu am putut să ne adunăm împreună în părtășie cu familiile noastre bisericești, suntem încă conectați prin rugăciune și prin asigurarea calmantă că Dumnezeu ne va conduce prin multele văi ale vieții.

Americanii de toate credințele s-au ridicat la acest moment pentru a ajuta la încetinirea răspândirii bolii. În curând, lăcașurile noastre de cult vor fi din nou pline. Pentru moment, ne rugăm împreună pentru cei care sunt bolnavi, pentru cei care au pierdut pe cei dragi, și pentru cei care lucrează din greu pentru a ne menține în siguranță.”(sursa: The White House)

Articole asemănătoare

Postat de - 10 august, 2021 0
FacebookTwitterÎn luna august Teatrul Municipal „Ariel” în parteneriat cu Asociația „Ataraxia”, pe esplanada teatrului din Parcul Zăvoi, prezintă o serie…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *