Acțiunea 2012 lansează „Bursele PAUL GOMA pentru românii de pretutindeni”

163 0

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 lansează „Bursele Paul GOMA pentru românii de pretutindeni”. Acestea vizează încurajarea și facilitarea pregătirii profesionale a jurnaliștilor români de pretutindeni care doresc să obțină expertiză în domeniile social, politic și economic prin implicarea în activități practice în televiziune și în presa online, se arată într-un comunicat de presă remis la redacție, preluat de Romanian Global News.
Bursele vor fi acordate unui număr de 20 de tineri de pe ambele maluri ale Prutului, în perioada 18 mai – 18 octombrie, 5 locuri sunt disponibile în redacții din București, 5 la Chișinău și alte 10 la distanță. Programul este gratuit în totalitate și pus la dispoziție de Acțiunea 2012.
Programul de pregătire va cuprinde: training-uri online și pe teren, lecții de redactare de știri, aplicații de editare video și practică pe teren.
Condițiile pentru participarea în programul „Bursele Paul GOMA pentru românii de pretutindeni” sunt următoarele:
• vârsta 16-35 de ani
• prezență obligatorie la 80% din activitățile desfășurate
• minim 2 ore pe zi, 6 zile pe săptămână
• admiterea în program se face prin trimiterea unei știri despre pandemia CoronaVirus și trecerea unui interviu online în perioada 15-17 mai.
Înscrierile se fac la adresa contact@actiunea2012.ro sau la numărul de telefon +40 724 840 009

Agentia de presa a românilor de pretutindeni

Articole asemănătoare

Hagi, la 55 de ani.

Postat de - 5 februarie, 2020 0
FacebookTwitterFostul căpitan şi selecţioner al echipei naţionale a României, Gheorghe Hagi,  împlineşte, azi, 55 de ani, transmite News.ro. Palmaresul lui…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *