Ambasada Statelor Unite este în aer

706 0

Verdict zdrobitor de la ÎCCJ. Cele 244 de hectare pe care s-a dezvoltat proiectul Băneasa vor trebui să fie confiscate de către statul român.(sursa Evenimentul zilei)

Sentința Înaltei Curți este definitivă și prespupune confiscarea de la omul de afaceri Puiu Popoviciu a terenului de 224 de hectare din Băneasa pe care sunt construite IKEA, Mall Băneasa și Ambasada SUA.

În 3 august 2017, Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv la 7 ani de închisoare în dosarul „Băneasa”. În acelaşi dosar, au mai fost condamnaţi Cornel Şerban (fostul şef DGIPI) – 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, Ioan Nicolae Alecu (rectorul USAMV Bucureşti) – 6 ani de închisoare cu executare, Petru Pitcovici (fost şef în Direcţia Generală Anticorupţie din MAI) – 2 ani cu suspendare, Ştefan Diaconescu – 5 ani cu executare şi Andrei Mihai Bejenaru – 6 ani cu executare. Ce observam? Cine sunt condamnatii? Fost sef DGIPI? Fost sef DGA? Adica sefii acelor institutii care trebuiau sa supravegheze sa nu se intample asa ceva. Platiti regeste din banii nostri. Iar banii cum se vor recupera de la acestia? Din pensiile lor platite tot de noi.

Cum a putut fi păcălită ambasada Statelor Unite cu așa ceva?

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Postat de - 10 august, 2021 0
FacebookTwitterÎn luna august Teatrul Municipal „Ariel” în parteneriat cu Asociația „Ataraxia”, pe esplanada teatrului din Parcul Zăvoi, prezintă o serie…

Informare Cancelarie Prefect

Postat de - 2 octombrie, 2020 0
FacebookTwitterMINISTERUL AFACERILOR   INTERNE INSTITUȚIA  PREFECTULUI – JUDEȚUL VÂLCEA CANCELARIE PREFECT PRECIZARE DE PRESĂ   Având în vedere discuțiile și interpretările…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *