Unul cu muzica populară, altul cu trapu-ul

731 0

Doua dintre speranțele boxului românesc la o medalie la Tokyo, Andrei Arădoaie și Daniel Burciu au fost protagoniștii unui altfel de interviu.

Băieții din echipa națională de box au dezvăluit ce muzică îi relaxează, care sunt actorii lor preferați, ce sport au făcut înainte să urce în ring și cat de importantă este familia pentru ei!

Fiecare are cate o cifră norocoasă, iar visul lor cel mare este sa devină campioni olimpici!

Eu ascult în general trap, la antrenament tot asta ascult și prin trap îmi găsesc eu lucrurile care mă motivează” – Andrei Arădoaie, component al lotului național de box.

”Eu ascult muzică populară, asta mă relaxează și îmi place. În general muzică oltenească din zona de unde sunt. Sunt din Teleorman. Tele-oltean să zic. Joc și hore, sârbe, cred că mă descurc” – Daniel Burciucomponent al lotului național de box.

Când eram mic eram un fan foarte mare Jackie Chan și acum sunt, doar că atunci când eram mai mic mă uitam cu mai multă pasiune la ele, râdeam mai mult. Cred că pe el l-aș fi ales” – Andrei Arădoaie, component al lotului național de box.

De la fotbal și volei, la box

Andrei și Daniel au făcut cunoștință cu sportul de mici, ambii la inițiativa familiei. Fiecare dintre ei a început sportul de performanță cu două discipline total diferite: fotbal și volei.

”Când a venit tatăl meu la mine ne-a zis să facem un sport, iar eu și fratele meu Marcel voiam la fotbal, însă mai avem un frate mai mare care era la box și ne-a chemat la el la sală,  veniți să vedeți cum e. Și de când am intrat în sală m-a atras foarte tare. Când am intrat în sală mi-a ieșit gândul de fotbal, de orice alt sport” – Andrei Arădoaie, component al lotului național de box.

”Eu am făcut volei… încă din liceu am fost la echipa de volei a liceului și a fost ceva ce m-a atras de moment. Pe parcurs, mi s-a mai schimbat mentalitatea și am avut alta dorință și am venit la box” – Daniel Burciucomponent al lotului național de box.

Experți în GTA și Counter – Strike

Ambii sportivi au recunoscut că au fost ”prinși” de jocurile pe calculator, însă mai ales în perioada copilăriei. Acum nu ami au, oricum, mult timp liber pentru asa ceva.

”Când eram mai mic mă jucam GTA foarte mult, Euro Truck, Counter – Strike, adică foarte multe jocuri, dar nu mă mai joc… doar pe telefon acum (rade)” – Andrei Arădoaie, component al lotului național de box.

 ”La mine GTA și NFS au fost singurele jocuri care mi-au placut. Mă jucam zi de zi, fiind copil îmi plăceau” – Daniel Burciucomponent al lotului național de box.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *