Acțiunii I.P.J Vâlcea

629 0

ACȚIUNE PE LINIE DE PISCICULTURĂ

 

La data de 08 iunie a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică au organizat și desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol.

Polițiștii au depistat în flagrant delict, pe raza localității Bujoreni, un autoturism în care se aflau doi bărbați din comuna Ionești, care transportau pește fără a deține documentele de proveniență sau transport.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că peștele a fost pescuit ilegal din râul Olt.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea a patru infracțiuni prevăzute de O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura și a fost dispusă ridicare în vederea confiscării a unui autoturism și confiscarea cantității de 144 kg de pește, o barcă și 15 plase cu o lungime de 1100 de metri.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea și Secției 1 Poliție Rurală Râmnicu Vâlcea.


INFRACȚIUNI LA REGIMUL RUTIER

 

La data de 07 iunie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Voineasa și Postului de Poliției Malaia au oprit pentru control pe raza comunei Voineasa, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din comună.

În urma testării acestuia cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv pentru substanța psihoactivă tetrahidrocanabinol (canabis), motiv pentru care tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.


 

Tot în ziua de 07 iunie a.c. polițiștii din cadrul Poliției Băile Olănești au oprit pentru control pe raza comunei Păușești Măglași, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani.

În urma testării acestuia cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv pentru substanța psihoactivă T1C MDMA (metilamfetamină) motiv pentru care tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *