Pentru siguranţa elevilor şi a profesorilor, Pieţe Prest SA dezinfectează sălile de curs unde se va susţine Evaluarea Naţională

593 0

Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, prin intermediul Pieţe Prest SA, va derula în perioada 12-13 iunie activităţi de dezinfectare a sălilor de curs în care, începând de luni, 15 iunie, urmează să fie susţinută Evaluarea Naţională de către elevii claselor a VIII-a. În conformitate cu evidenţa transmisă, la cererea Municipalităţii, de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea – Comisia Judeţeană de Evaluare Naţională 2020, vor fi dezinfectate 188 de săli de clase în cele 16 şcoli gimnaziale şi licee desemnate ca centre de examen sau centre de evaluare. Substanţele folosite sunt avizate de Minsterul Sănătăţii, au o remananţă de două săptămâni şi nu prezintă efecte adverse pentru oameni.

Din 15 iunie, program prelungit de lucru cu publicul la Direcţia Economico-Financiară a Primăriei municipiului

 

Din dorinţa de a veni în sprijinul contribuabililor, Direcţia Economico-Financiară din cadrul Primăriei municipiului îşi va extinde, începând din 15 iunie, programul de lucru cu publicul la noul sediu de la Arenele ”Traian”. Astfel, în zilele de luni şi miercuri, programul de funcţionare al casieriilor se va prelungi până la ora 18.00. Totodată, în aceste intervale de timp se vor putea depune şi elibera certificate fiscale pentru persoane fizice sau se vor putea depune diferite alte documente.

 

• • •

 

Înscrierile pentru creşele din Râmnicu Vâlcea vor începe în 20 iulie • Creşele se vor deschide pe 1 septembrie

 

Având în vedere contextul determinat de pandemia de coronavirus, creşele din municipiul Râmnicu Vâlcea administrate de Primărie vor rămâne închise până la data de 1 septembrie. Înscrierea pentru anul şcolar 2020 – 2021 se va putea face în perioada 20 iulie – 14 august, iar modelul cererii, documentele necesare şi criteriile de departajare sunt deja disponibile pentru consultare pe pagina de internet a Primăriei Râmnicu Vâlcea, la adresa www.primariavl.ro. Din această toamnă, în municipiu vor funcţiona 8 creşe (inclusiv cea din cadrul Grădiniţei Ostroveni Sud, unitate în curs de finalizare), ce totalizează 339 de locuri.

Biroul de Presă

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *