Vicepreședintele Pence: Protejarea credinței, alegerea școlii și locuri de muncă

721 0

Vice president Mike Pence a fost în mișcare în săptămâna care a trecut, întâlnindu-se cu cetățenii din întreaga țară pentru a discuta probleme importante, ar fi alegerea școlii, libertatea religioasă și redresarea economică a Americii de la Coronavirus.

El și Secretarul energiei Dan Brouillette au vizitat Lordstown Motors în Ohio pentru inaugurarea camionului lor electric nou, încă un alt simbol al inovației de fabricație, care  împinge sectorul auto al Americii pe noi culmi.

„Am pus China pe notificare, epoca de predare economică a trecut”, a spus vice-președintele Pence. „Am fost puternici pentru locuri de muncă americane și lucrătorii americani împotriva Chinei.”

Marți, vicepreședintele a vizitat Wisconsin, unde s-a alăturat unei mese rotunde despre alegerea școlii.

Administrația Trump lucrează la un nou program care va pune la dispoziția familiilor americane peste 5 miliarde de dolari din bursele Education Freedom. Acest efort va împuternici mai mulți părinți să aleagă școala potrivită pentru copiii lor, fie că este vorba de școală publică, privată, charter sau religioasă.

Alegerea școlii, de asemenea, a venit într-o discuție pe care vice-președintele a avut-o cu credincioșii afro-americani și liderii comunității la Tulsa Dream Center din Oklahoma week-end-ul trecut. În timpul întâlnirii, el a făcut cunoscute, de asemenea, acțiunile recente ale președintelui Trump de îmbunătățire a condițiilor de siguranță în urma morții tragice și nedrepte a lui George Floyd.

„Ca americani, ne plângem împreună  și ne vindecăm împreună.”(The White House)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *