Acțiuni ale membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea

541 0

BULETIN INFORMATIV

 

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 22 de  cazuri.

Echipajele au intervenit pentru: un accident rutier, cinci traumatisme, 15 cazuri cu diverse afecțiuni medicale și un caz de deblocare persoană din apartament. După acordarea primului ajutor calificat, toți pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

 

Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” au intervenit în data de 30.06.2020, la ora 17.41, în comuna Fârtățești, sat Cățetu, pentru stingerea unui incendiu produs la un fânar, construit din lemn cu învelitoare din tablă.

Până la stingerea acestuia, au ars elementele combustibile din componența fânarului, doi mc. de scândură, două tone și jumătate de fân și 10 ml. de gard.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma autoaprinderii.

 

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al județului Vâlcea au intervenit în data de 30.06.2020, la ora 17.01, în Drăgășani pe strada Batca, pentru stingerea unui alt incendiu.

Flăcările s-au declanșat la mai multe tomberoane de gunoi, iar până la stingerea acestora au ars deșeuri menajere și s-au degradat două tomberoanele.

Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma aruncării unui rest de țigară fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

 

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *