Ea e campioana mondială care stă în sală șase ore pe zi!

636 0

Andreea Dragoman, componenta lotului național de tenis de masă, este pasionată de fitness și merge zilnic la sală.

 

Tenisul de masă și fitness-ul se împacă de minune! Cel puțin în cazul Andreei Dragoman, campioana mondială la juniori în proba de dublu.

Tânara sportivă nu concepe viața fără orele la sală și cele două antrenamente pe zi la tenis de masă.

Îmi place foarte mult, nu pot să stau o zi fără să nu fac sport. Am un preparator fizic care se ocupă de mine și cam asta fac, sport toată ziua” – Andreea Dragoman, campioană mondială de juniori, componentă a lotului național feminin de tenis de masă.

I-a fost greu acasă

Ea spune că în timpul Stării de Urgență din perioada Pandemiei i-a fost cel mai dificil să stea în casă, dar nu a renunțat la pregătire.

Mi-a fost foarte greu, având în vedere că eram obișnuită să fac toată ziua sport, în fiecare zi. Făceam antrenamente, făceam și cu lotul, aveam antrenamente de la preparatorul nostru fizic și primeam antrenamente și de la preparatorul meu de la sala de fitness” – Andreea Dragoman, campioană mondială de juniori, componentă a lotului național feminin de tenis de masă.

La nici 20 de ani a pierdut șirul medaliilor câștigate

Andreea Dragoman este una dintre speranțele tenisului de masă. Fata a început acest sport la vârsta de 7 ani și spune că nu s-ar vedea făcând altceva! Deși împlinește 20 de ani îi august, Andreea a pierdut șirul medaliilor și trofeelor pe care le-a câștigat!

Din 2011, de când a cucerit titlul european la minicadete la simplu, sportiva a înregistrat rezultate de marcă în fiecare an. În 2012, și-a apărat cu succes titlul la simplu la Campionatul European de minicadete, iar în 2013 s-a clasat pe locul 3 în proba de dublu, la Campionatul European.

În 2014 a făcut parte din echipa care a urcat pe prima treaptă a podiumului continental. Tot în 2014 a fost numărul 1 Top 10 Europa cadete, performanță reeditată în 2015, an în care a obținut și medalia de bronz la simplu, la Campionatul European.

În 2016, considerat cel mai bun an al său în competiția junioarelor, a ocupat locul 2 în Top 10 Europa și a fost a treia în Grand Final.

Andreea este campioană mondială în proba de dublu alături de Adina Diaconu, performanță realizată la Campionatul Mondial de Juniori din Africa de Sud, de la Cape Town, din 2016.

De asemenea, mai are în palmares o medalie de argint la Campionatul European de Tineret. Visul Andreei este să participe cu echipa națională feminină de tenis de masă a României la următoarea Olimpiadă de peste 4 ani.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *