Autospeciale noi la I.P.J. Vâlcea

63 0

Ieri, 28 iulie, Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a primit în dotare 5 autospeciale noi, DACIA Logan, care vor fi repartizate structurilor de ordine publică. 

 Acestea sunt doar o parte dintre autospecialele ce vor intra în dotarea I.P.J. Vâlcea.

Diferența de vechile modele o face colantarea verde-albastră, care este una mai vizibilă în trafic, încercându-se totodată, o aliniere la celelalte poliții europene.

 

Autospeciala, în noua versiune, prezintă modificari pentru spatiul dedicat persoanelor retinute. existând acum si un grilaj care are scopul de a-i proteja pe polițiști.

 

Toate mașinile intrate în dotarea polițiștilor au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor.

Cele 5 autospeciale noi vor contribui în mod sigur la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Astăzi, la ora 11.00, acestea vor fi repartizate structurilor de ordine publică, după cum urmează:

 

  • O autospecială la Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea;
  • O autospecială la Poliția municipiului Drăgășani;
  • O autospecială la Poliția Băile Olănești;
  • O autospecială la Poliția Bălcești și
  • O autospecială la Poliția Ocnele Mari.

Articole asemănătoare

Avansări în grad

Postat de - 3 august, 2020 0
FacebookTwitterAVANSĂRI ÎN GRAD Astăzi, 03.08.2020, începând cu ora 10.00, pe platoul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *