Virgil Pîrvulescu: Orice tânăr care dorește să lucreze la Primărie va fi invitat să-și trimită CV-ul

541 0

Virgil Pîrvulescu declară că odată ajuns primar va adopta măsuri în vederea reașezării aparatului administrativ din cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea. Candidatul PNL susține că direcțiile funcționale vor fi ajustate și comasate în funcție de competențe și aptitudini.

„Este timpul să aducem profesioniștii, tinerii la Primărie, dacă ne dorim servicii de calitate și o administrație eficientă. Nouă ne pleacă tinerii competenți în alte județe, în alte țări, pentru că acasă nu li s-a oferit nici o oportunitate. Este timpul să schimbăm acest lucru. Vom face demersurile necesare ca personalul Primăriei să fie eficient”, susține Pîrvulescu.

Prioritatea candidatului PNL este cooptarea tinerilor absolvenți în echipa Primăriei.

„În primă fază, îmi doresc angajarea unei echipe de 20 de tineri muncitori, motivați și profesioniști care să formeze un departament de fonduri europene și atragere de investitori. Acești tineri vor fi coordonați de un om cu experiență în acest domeniu, care îi va instrui și îi va ajuta să avanseze în cariera lor în administrația publică. Orice tânăr care dorește să lucreze la Primărie va fi invitat să-și trimită CV-ul, va fi ascultat și testat.” Îmi doresc transparență în ceea ce privește procesele de recutare și selecție de personal în cadrul Primăriei Râmnicu Vâlcea, spune Virgil Pîrvulescu.

Mai mult, candidatul PNL și-a propus reducerea birocrației și a costurilor de funcționare ale Primăriei cu 3 000 000 de lei pe lună, prin implementarea sistemelor informatice la nivelul întregii activități. În acest mod, va crește și calitatea serviciilor oferite de Primăria Râmnicu Vâlcea.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *