Data de 8 septembrie marchează an de an una dintre cele mai importante sărbători pentru creştinii ortodocşi

301 0

Buletin informativ

Nr. 56 Vâlcea, 03 septembrie 2020

Data de 8 septembrie marchează an de an una dintre cele mai importante sărbători pentru creştinii ortodocşi: Naşterea Maicii Domnului sau Sfânta Marie Mică, precum şi organizarea celebrului ,,Bâlci anual de Sfânta Marie Mică,, în comuna Costeşti, la care se preconizează prezenţa unui număr mare de enoriaşi, motiv pentru care prezenţa jandarmilor în zonă este necesară.

În ceea ce priveşte manifestarea religioasă ocazionată de această sărbătoare, vă informăm că măsurile de asigurare a ordinii şi liniştii publice vor fi asigurate integral de către efectivele Grupării de Jandarmi Mobila ,, Fraţii Buzeşti,, Craiova, iar participanţii la această sărbătoare sunt rugaţi să dea dovadă de spirit civic, să respecte regulile de protecţie şi distanţare socială impuse de această perioadă, pentru prevenirea răspândirii infecţiilor cu SARS-COV 2.

De asemenea, având în vedere faptul că, în contextul generat de dinamica evoluţiei situaţiei epidemiologice naţionale, determinată de răspândirea virusului SARS COV 2, vă aducem la cunoştinţă că, întrucât în acest an nu se va mai organiza acest eveniment, în perioada 07-08.09.2020 se interzice camparea pe izlazul comunal Stog, precum şi comerţul ambulant în satul Bistriţa şi în incinta Mânăstirii Bistriţa.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN VÂLCEA

Articole asemănătoare

Informare IPJ Vâlcea

Postat de - 6 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterTineri bănuiți de furt, identificați de polițiști    La data de 04 aprilie a.c., polițiștii vâlceni au fost sesizați cu…

Ziua internaţională a animalelor

Postat de - 4 octombrie, 2021 0
FacebookTwitterZiua internaţională a animalelor („World Animal Day”) este sărbătorită, anual, la 4 octombrie, potrivit worldanimalday.org.uk. Este celebrată în majoritatea ţărilor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *