Virgil Pîrvulescu: „Ceea ce este la Fețeni nu poate fi  numit un adăpost pentru animale”

610 0

Virgil Pîrvulescu dovedește că este un iubitor al animalelor. Candidatul PNL a semnat Pactul pentru Animale, propus de Asociația A Doua Șansă Râmnicu Vâlcea, care luptă pentru drepturile necuvântătoarelor. Pactul include mai multe doleanțe ale iubitorilor de animale de care Pîrvulescu a promis să țină cont în mandatul său de primar: program de sterilizare gratuit permanent, promovarea adopțiilor responsabile, adăpost pentru animale și multe altele.

„Animalele au fost neglijate de actuala adminstrație publică locală. Ceea ce este la Fețeni nu poate fi numit un adăpost pentru animale. Cu toții știm în ce condiții vitrege sunt ținute animalele. Nu am văzut la Primărie un program de adopții pentru aceste animale, nu am văzut un program de sterilizare care să împiedice înmulțirea animalelor străzii. Pur și simplu nu a existat interes pentru aceste ființe. Ei bine, este timpul să schimbăm asta și să avem grijă de animale. Semnarea Pactului pentru Animale este doar primul pas dintr-un lung proces în care grija pentru animalele din Râmnicu Vâlcea va juca un rol important.”, susține Pîrvulescu.

În plus, candidatul PNL spune că va elimina măsurile abuzive impuse proprietarilor de animale. „Pot fi implementate soluții, mult mai ancorate în realitate, care respectă drepturile animalelor și pe cele ale iubitorilor de animale. Mă voi asigura personal că Primăria Râmnicu Vâlcea va avea grijă de animalele din oraș.”, declară Virgil Pîrvulescu.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *