Pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.376 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2

406 0

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

INFORMARE DE PRESĂ

 Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1.376 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. Au fost înregistrate și un număr de 31 de cazuri care s-au soldat cu deces.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 85 de persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 26 sunt asimptomatice si cu forme ușoare de boală, 54 au forme medii și 5 sunt internate în secția ATI.

În ultimele 24 de ore au fost internate în spitalele din Vâlcea două persoane confirmate pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 458  din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 13.271 de teste.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 28 de decizii de izolare și 35 de decizii de carantină, în prezent, 468 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 261 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

Articole asemănătoare

Ion Luca Caragiale

Postat de - 9 iunie, 2021 0
FacebookTwitterIon Luca Caragiale (n. 1/13 februarie 1852 Haimanale, județul Prahova, Țara Românească, astăzi I. L. Caragiale, județul Dâmbovița, România –…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *