Acțiuni ale membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea

438 0

BULETIN INFORMATIV

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 12 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 8 traumatisme și 4 diverse afecțiuni medicale.

După acordarea primului ajutor calificat, toți pacienţii au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

În data de 29.10.2020, la ora 15.55, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje în localitatea Perișani.

Până la stingerea incendiului, au ars aproximativ 3 t de fân. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai efectuat 32 de misiuni de informare preventivă.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *