Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în municipiul Rm. Vâlcea în perioada 28 noiembrie – 04 decembrie 2020

460 0

INFORMARE DE PRESĂ

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 28 noiembrie – 04 decembrie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Eftimeștilor, Danil Ionescu și Intrarea Cetățuia.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe strada Livezi.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a igienizat perimetrul rezervoarelor de apă Capela și Popa Șapcă;
  • s-a înlocuit tronson de canalizare menajeră pe strada Aleea Garoafelor;
  • s-a înlocuit tronson de canalizare menajeră pe strada Calea lui Traian;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

 

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Matei Basarab, strada Argintari, strada Cerna, strada Calea lui Traian – blocurile 7, S2 și S11, strada Republicii – blocul R35, strada Regina Maria – blocul C6, strada Dr. Hacman – blocul 89, strada Aleea Panseluțelor – blocul C32, strada Iustinian Marina, strada Posada, strada General Magheru – blocurile S3 și V1, strada Grigore Procopiu – blocul 63, bulevardul Tineretului – blocul A9 și strada Independenței – blocul 6.

26 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 26 de apometre, dintre care 25 verificate și înlocuite și un montaj apometru nou. De asemenea, au fost realizate 5 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 10 avize de amplasament și un aviz tehnic.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *