Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în municipiul Rm. Vâlcea în perioada 05 – 11 decembrie 2020

512 0

INFORMARE DE PRESĂ

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 05 – 11 decembrie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Eftimeștilor, Ostroveni, Calea lui Traian și Apusului.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Livezi, Ostroveni, Remus Bellu, Poienari, Eftimeștilor și Cetățuia.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a înlocuit tronson de canalizare menajeră pe strada Calea lui Traian;
  • s-au verificat Stațiile de apă Buda și Dealul Malului;
  • s-au continuat lucrările de extindere rețea apă potabilă pe strada Livezi;
  • s-au decopertat cămine de canalizare menajeră pe strada Ostroveni;
  • s-a curățat cheson pe bulevardul Dem Rădulescu;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

 

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Aleea Teilor – blocul C10, strada Aleea Panseluțelor – blocul C23, strada Kalamata, strada Preot Gheorghe Vețeleanu, strada Grădinilor, strada Calea lui Traian – blocurile 9 și 31, strada Marin Preda – blocurile A28/II și W, strada Cerna – blocul 23, strada Iancu Pop, strada Aleea Stejarului – blocul C16, strada Aleea Gladiolelor – blocurile C18, C19 și C25, strada Luceafărului – blocul C5, strada Nicolae Iorga – blocul A24/I, A25/I și A26, bulevardul Tineretului – blocurile A11/II, A55, B2 și C24, strada Gib Mihăescu – blocul A14, strada Doctor Hacman – blocul A1, strada I. C. Brătianu – blocul S1 și bulevardul Pandurilor – blocul A8/II.

40 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 40 de apometre, dintre care 39 verificate și înlocuite și un montaj apometru nou. De asemenea, au fost realizate 3 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 6 avize de amplasament și 3 avize tehnice.

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *