Victorie mare pentru Vâlcea!

586 0

SCM Rm. Vâlcea a obținut a doua victorie consecutivă în Grupa B a Ligii Campionilor, după ce a învins miercuri seară pe Buducnost Podgorica într-un joc restanță, cu scorul de 25-23.

După victoria din Croația, din urmă cu trei zile, SCM a reușit încă un joc mare, în disputa cu Buducnost, o echipă foarte bine cotată în Europa. Echipa noastră  a avut un start excelent și a condus cu 5-1 în minutul 9.  Cu o apărare perfectă, SCM și-a mențșinuta cest avans pe tot parcursul reprizei și a intrat la pauză în avantaj, 14-10.

În partea secundă, cu Pineau în vervă, oaspetele s-au apropiat la un singur gol, 17-16 în minutul 46, însă în ultimele zece minute, SCM s-a distanțat din nou pe tabelă și nu a avut emoții pe final. Astfel,  SCM s-a impus cu 25-23, obținând o victorie prin care își consolidează locul 6 în Grupa B, poziție care duce automat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

”Echipa a jucat la un nivel foarte înalt în Liga Campionilor. Am avut atitudine, am avut o apărare de fier. Mă bucur că am legat trei victorii în ultima săptămână, dar mai avem multe meciuri de disputat și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Avem un moral bun și mergem mai departe cu încredere”, a spus Florentin Pera, antrenorul SCM Rm. Vâlcea. Pentru SCM urmează jocul de duminică (ora 17.00) cu CSKA Moscova.

 

SCM Rm. Vâlcea – Buducnost Podgorica 25-23 (14-10)

SCM; Batinovic, Hosu, Ciucă; Liscevic 5, Gonzalez 5, Aardahl 3, Minevskaja 6, Lopez 2, Florica 2, Trifunovic, Nikolic, Dăscălete, Elghaoui 2, Bucur, Stamin, Lupei

Buducnost Attingre, Arenhart; Radicevic 6, Pineau 6, Vukcevic 2, Ramusovic 2, Mehmedovic 5, Pavicevic, Grbic 1, Dzaferovic 1, Popovic, Kadovic, G. Marsenic, A. Marsenic, Gugac.20

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *