Florian Marin a solicitat șefilor de centre DGASPC o mai bună implicare în asigurarea serviciilor pentru beneficiari

427 0

COMUNICAT DE PRESĂ

În cursul săptămânii trecute, vicepreședintele CJ Vâlcea, Florian Marin, coordonatorul direct al activității DGASPC Vâlcea, a avut o întâlnire cu șefii centrelor de asistență socială din subordinea acestei instituții, cărora le-a solicitat o mai mare implicare în asigurarea serviciilor sociale oferite beneficiarilor.

„În calitate de coordonator direct al DGASPC din partea Consiliului Județean Vâlcea, le-am solicitat șefilor de centre o mai bună implicare în asigurarea serviciilor pentru beneficiarii din aceste unități. CJ Vâlcea a investit, în anul 2020, pentru plata cheltuielilor cu aceste centre, suma de 101.645 mii lei, fonduri provenite din repartizări guvernamentale, dar și din alocări proprii.

În ședința ordinară din 29 ianuarie 2021, propunem colegilor consilieri un proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare de învățământ special din județul Vâlcea, pentru anul școlar 2021-2022. Pentru buna desfășurare a activității în școlile speciale, CJ Vâlcea a depus anul trecut un proiect intitulat <Școala online>, cu o valoare totală de 1.496.235 lei, prin care se vor achiziționa echipamente IT (tablete, laptopuri, proiectoare etc.) pentru 372 de elevi și 104 cadre didactice.”Florian Marin, vicepreședinte Consiliul Județean Vâlcea.

Compartimentul Comunicare, Relații Publice.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *