Daruri pentru Centrul Maternal Troianu, în cadrul Proiectului social „O floare, un gând… din suflet!”

289 0

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, Sectorul social al Arhiepiscopiei Râmnicului, în colaborare cu Parohiile Ostroveni și Goranu, au participat la derularea Proiectului „O floare, un gând… din suflet!”, în data de 8 Martie 2021, la Centrul Maternal Troianu, prin oferirea  unor mici daruri de flori și cutii cu bomboane , dedicate în mod special fetelor și mamelor, beneficiare în cadrul acestui Centru de sprijin. De asemenea, au fost oferite mărțișoare realizate de elevi ai Colegiului Național Mircea cel Bătrân din municipiul Râmnicu-Vâlcea. Acțiunea s-a desfășurat în semn de dragoste și sprijin, față de aceste mame, aflate în situații sociale dificile.

„Proiectul „O floare, un gând… din suflet!” face parte din programele social-filantropice desfășurate de către Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului și este un proiect de suflet. În cadrul acestuia au fost oferite flori, mărțișoare și bomboane, beneficiarelor din cadrul Centrului Maternal Troianu, în mod special femeilor însărcinate și mamelor cu copii mici, victime ale violenței în familie.

O dată cu începutul primăverii, ziua de „8 Martie” ne readuce tuturor în inimă acea bucurie a copilăriei, care întotdeauna s-a manifestat sub forma unor mici daruri, flori, felicitări și mărțișoare, dedicate în mod special fetelor și mamelor. Întrucât sunt frumoase aceste tradiţiile româneşti care însoțesc începutul de primăvară, ne dorim ca ele să nu fie uitate, mai ales că acestea contribuie la întărirea sentimentului de dragoste, de prietenie și de comuniune”, a subliniat Viorica Adriana Iancu, Consilier social, în cadrul Sectorului Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

La Olănești se igienizează toate scările de bloc

Postat de - 5 aprilie, 2020 0
FacebookTwitter02.04.2020 În conformitate cu ordonanță militară nr.4/29.03.2020 art.6, UAT Băile Olănești a asigurat montarea de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe și a procedat la dezinfecția scărilor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *