Florin Cîțu: “Aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști”. Aveți dreptate, domnule premier, dar cum ne ajută asta?

941 0

Premierul Florin Cîțu a lansat critici dure la adresa celor care fac campanie împotriva măsurilor antipandemie luate de guvern, precum portul măștii în spații publice, distanțarea și vaccinarea, cu accent pe faptul că acțiunile acestor persoane sunt similare cu cele ale unor teroriști.

”În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public. Există o campanie împotriva măsurilor de distanțare. Și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că, din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști. Pentru că a zădărnici această acțiune, această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor, este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului”, a declarat Florin Cîțu.

Păi, domnule prim-ministru, chiar așa e, aveți dreptate!  Dar știți ce mă supără pe mine, pentru că nu pot înțelege?

Văd zilnic oameni care sfidează legea, dar nu pățesc nimic. Văd, în parlament, dar și pe stradă sau în spații închise, diverse Șoșoace, fără mască. Mai văd preoți care îndeamnă la nerespectarea regulilor.

Șiiii….surpriză, nicio acțiune din asta, ”teroristă”, cum o numiți, nu e sancționată ca atare.

Văd isterici și tot felul de “creștini” bine intenționați, cum fac tot felul de ilegalități, sfidează, instigă, mint, manipulează și induc în eroare, dar nu am auzit de vreo amendă care să usture așa tare, încât să nu își mai permită astfel de acțiuni.

Așa că, vă întreb, domnule Florin Cîțu, e terorism? Pe bune?

Mihaela Iliescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *